Tam da bunu atacaktım.
![]()
FIFA 19 ROM & ISO - PS3 Game
Download FIFA 19 ROM & iso decrypted for PS3, redump verified and play on RPCS3romsfun.com
Bunu da atayım
Tam da bunu atacaktım.
![]()
FIFA 19 ROM & ISO - PS3 Game
Download FIFA 19 ROM & iso decrypted for PS3, redump verified and play on RPCS3romsfun.com
Ya arkadaş bir akıllı siz misiniz? Pkg dosya uzantısı legacy ise oyunun sürümü.
Bu attığım ekşi sözlük yazısının sizle alakası ne?
Canım kardeşim, PS3 normal FIFA 19'u kaldıramaz zaten. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
Ben ona bir şey demiyorum kendi kendine tribe giriyor.Canım kardeşim, PS3 normal FIFA 19'u kaldıramaz zaten. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
Canım kardeşim, PS3 normal FIFA 19'u kaldıramaz zaten. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
Bu attığım ekşi sözlük yazısının sizle alakası ne?
Tamam zaten öyle değişik bir ismi var ps3 versiyonunun.Orada FIFA 19 Legacy Edition yazıyor. O yüzden işin içine girdim ben.
Hocam çıkan downgradeli hali FIFA 19 PS3 versiyonu diğer adıyla Legacy Editionı FIFA 15'in kadrolarının güncellenmiş hali ve PS3'te başka FIFA 19 versiyonu oynanamaz. Normal FIFA 19'dan kastım da bilgisayara ve PS4'e çıkan FIFA 19 versiyonu.Hocam iyi misin nasıl kaldıramaz. Tamam PS4 gibi tabii ki olmaz olamaz ama FIFA 19 çıkmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.