DiestroWas
Picopat
Bugün PS Store'den GTA IV aldım optimizasyon sorunu olduğunu biliyordum ama şansımı denedim. Bu düzeliyor mu yoksa böyle mi oynamak zorundayım. Ve DLC paketleride böyle kasıyor mu?
Bugün PS Store'den GTA IV aldım optimizasyon sorunu olduğunu biliyordum ama şansımı denedim. Bu düzeliyor mu yoksa böyle mi oynamak zorundayım. Ve DLC paketleride böyle kasıyor mu?
Optimizasyon sorunu yalnızca PC portunda var, PS3'te düzgün çalışıyor ancak FPS olarak sana düşük gelmiş olabilir hocam.
Hocam aslında 30 FPS ama hızlı gidince araç ile blurlanıyor ekran ondan yavaş FPS gibi geliyor olabilir doğru diyorsun.
Vallahi bende öylede değil oyun bazı yerlerde 15-20 FPS oluyor. Hele Online'da hilecilerle vs atarken 2-3 FPS oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.