PS3 kapalıyken kırmızı ışık yanması

veliahtali

Hectopat
Hayatımda ilk defa PS3 satın aldım daha önce kullanmamıştım aklıma takılan bir soru sormak istiyorum.

PS4 Slim cihazım kapalıyken hiçbir şekilde ışığı yanmıyor, sadece uyku modundayken turuncu ışık yanıyor.
PS3 Slim cihazım kapalıyken sürekli kırmızı ışığı yanıyor, bunun sebebi nedir acaba? Tüm PS3'ler de böyle midir acaba?
Sanırım PS3, PS4 gibi tamamen kapanmıyor. En kapalı modu Standby modu herhalde ben öyle tahmin ettim. Sizce de öyle mi?

20200117_002804.jpg

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet normal. Kapalıyken kırmızı, açıkken yeşil yanar. Orada ışık olmadığında endişelenmeniz gerekir :D
O zaman PS4 kapalıyken hiç güç harcamıyorken , PS3 kapalıyken azıcık da olsa güç harcıyor demek oluyor değil mi ? Teknik olarak ne kadar elektrik yakar bu şekilde ? Teşekkür ederim.

O zaman PS4 kapalıyken hiç güç harcamıyorken , PS3 kapalıyken azıcık da olsa güç harcıyor demek oluyor değil mi ? Teknik olarak ne kadar elektrik yakar bu şekilde ? Teşekkür ederim.
Faturanda kuruş oynatmaz. Bir ayda harcayacağı enerji bir telefonu bir kez doldurmaktan daha az harcar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı