PS3 kendini temizleme nasıl yapılır?

Tanımadığı ve güvensiz bir yere götürmesinden iyidir. En azından tanıdık bir kişi yapıp zarar verdiğinde konuşup halledilebilir değil mi?
Hayır hocam işler sizin düşündüğünüz kadar toz pembe gitmiyor. Adam umursamıyor bile. Forumda kime sorarsanız sorun en çok tanıdıkların zarar verdiklerini söyleyecektir. Şahsen bunu bende deneyimledim. Asıl işi güvenilir kişiye vermek daha doğrudur. Örnek olarak senin telefonunun üreticisi tanıdığın mı? Değil ama kullanıyorsun ve güvenilir. İşte aynen tanımadığımız ama işin ehli olan yani 1. sınıf bir tamirci işini yapar ve sorun çıkarsa yardımcı olur.

Tanımadığı ve güvensiz bir yere götürmesinden iyidir. En azından tanıdık bir kişi yapıp zarar verdiğinde konuşup halledilebilir değil mi?
Eğer götürürsem babamın uzun zamandır tanıdığı bir arkadaşı var PS salonu işletiyor PS3'ü ordan almıştık zaten bir sıkıntısını görmedim bu zamana kadar eskiden PS3 için DS3'ü oradan alıyorduk bence malları iyidi zaten eğer bir sorun çıkarsa umursamazlık yapcağını düşünmüyorum babamın kaç yıllık arkadaşı sonuçta hatta onun salonuna her gittiğimizde VİP gibi karşılıyordu bizi.Daha kutularından çıkmamış DS3 açıp getirirdi ve süremiz bitince de oynamaya devam edebilirsiniz derdi bize ve en iyi masayı bize ayırttırırdı yani kazık atacağını düşünmüyorum pek.Neyse iyi günler. 🙂 👍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı