PS3 part part indirme nedir?

Frenceskoli

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2022
Mesajlar
2.275
Çözümler
6
GoW Ascension indireceğim TR dublaj ama yaklaşık 30 part var. Bunları flash belleğe atıp PS3'te sıra sıra kuracak mıyım, nasıl oluyor? Hiç denemedim yardımcı olursanız sevinirim.
 
Hepsini RAR'dan çıkarıcaksın bir klasöre birleştereceksin. Ama PKG dosyası ise hepsini tek tek kuracaksın. Eğer RAR dosyası ise oyunu kopyalayacağın depolama biriminin içine GAMES ve ya GAMEZ klasörü oluştur ve bu klasörlerden herhangi birine kopyala. PlayStation'a kopyalama işlemini multiMAN ile yapacaksın.
 
Şimdi hocam part part RAR dosyalarını indirdiniz ya. Aralarından sadece bir tanesine sağ tıklayıp klasöre çıkart diyeceksiniz. Oyun bütün halde klasöre çıkacak. Sonra GAMEZ adında klasör oluşturacaksınız. Ardından klasöre çıkan oyunu GAMEZ klasörüne atın. Sonra GAMEZ klasörünü flash belleğe, flash bellekten PlayStation'a atıp MultiMan ile kurun. Pardon dublajmış. Dublajlar GAMEZ klasörüne atılıyor mu bilmiyorum ama klasöre çıkartma olayını onda da yapacaksınız.
 
Sonra flash belleğe atıp kuracak mıyım?

Büyük ihtimalle PKG dosyasıdır evet USB'ye atıp PS3'te kuracaksın. PKG değil GOW Ascension TR gibi bi klasör gelirse ve içinde bir sürü başka klasörler varsa direkt oyunların olduğu dizine taşıyacaksın Multiman dosya yöneticisiyle.
 
Şimdi hocam part part RAR dosyalarını indirdiniz ya. Aralarından sadece bir tanesine sağ tıklayıp klasöre çıkart diyeceksiniz. Oyun bütün halde klasöre çıkacak. Sonra gamez adında klasör oluşturacaksınız. Ardından klasöre çıkan oyunu gamez klasörüne atın. Sonra gamez klasörünü flash belleğe, flash bellekten PlayStation'a atıp multiMAN ile kurun. Pardon dublajmış. Dublajlar gamez klasörüne atılıyor mu bilmiyorum ama klasöre çıkartma olayını onda da yapacaksınız.

Hocam bunu gamez adında dosya açıp oraya atacağım değil mi yanlış anlamadım. Bu arada dublaj değilmiş sadece alt yazı sorry.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-02-04 174732.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-04 174732.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran görüntüsü 2023-02-04 174834.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-04 174834.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 41

Yeni konular

Geri
Yukarı