PS3 sistem dosyaları tekrar yükleniyor

Velrext

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
My Consoles: Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable (PSP), Xbox 360 Xbox One, Nintendo Switch
PS3'ün içini açmak istemediğim için süpürge ile yanlarından temizledim ama sonra PS3 sistem dosyaları bozuk ve geri yüklenecek diyor. %100 oldu sonra ekran karardı 5 saat bekledim hala sonuç alamadım. Bunun çözümünü bilen bir arkadaş var mıdır acaba?

PS3'ün içini açmak istemediğim için süpürge ile yanlarından temizledim ama sonra PS3 sistem dosyaları bozuk ve geri yüklenecek diyor. %100 oldu sonra ekran karardı 5 saat bekledim hala sonuç alamadım. Bunun çözümünü bilen bir arkadaş var mıdır acaba?

Fişini çekip bekle PS3 modeli nedir?

fişini çekip bekledim slim ama yine olmadı :(

Güvenli moda nasıl girildiğini biliyorum da girince de işte kolu görmüyor yani usb bağlayın kol'a
derken bağlıyorum ps tuşuna basıyorum kol'daki ama bir şey olmuyor. ve o temizleme yöntemini'de kullandım. Ama hiç bir şey değişmedi.

Güvenli moda nasıl girildiğini biliyorum da girince de işte kolu görmüyor yani USB bağlayın Kol'a.
Derken bağlıyorum PS tuşuna basıyorum Kol'daki ama bir şey olmuyor. Ve o temizleme yöntemini'de kullandım. Ama hiçbir şey değişmedi.

Hocam o sistem biraz zor kurtulur sistemi sıfırdan kurman lazım onun içinde hard diski sıfırlayıp sıfırdan sistem kurmanız lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı