PS3 sistem güncellemesi yapmadan Online'a girmek

561503

Decapat
PS3'te hesaba giriş yapmak istiyorum ama sistem güncellemesi gerekli diyor. Eğer sistem güncellemesi yaparsam oyunlar siliniyor, çözüm nedir?

Sistem güncellemesi yapılınca oyunlar silinmiyor eğer Jailbreak'lı yani kırık makine ise ve HEN ile kırma işlemi yaptıysan sadece HEN ve MultiMAN gider. sistem güncellemesi yaparsan. Son sürüm için yine HEN mevcut. Eğer CFW ise daha yeni bir CFW sürümünü yükleyip devam edebilirsin eğer oyunları MultiMAN'dan yüklediysen güncelleme yaptıkdan sonra sadece MultiMAN'ı kurman gerekecek.

Sistem güncellemesi yapmadan internete bile bağlanmaz. Yani hesaba giremezsiniz. Hem oyunların silinmesinin sebebi nedir korsan mı?

Hocam oyunlar korsan olsa bilene silinmiyor eğer arada MultiMAN gibi program var ise tekrar sadece MultiMAN yüklemesi gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güncellemesi yapmadan internete bile bağlanmaz. Yani hesaba giremezsiniz. Hem oyunların silinmesinin sebebi nedir korsan mı?

Korsan olması bir şeyi değiştirmiyor PS3 kullanıyorum sistem güncellemesi gelmişti yaptım sonra Multiman yükledim ve oyunlarım duruyordu.

İnternete bağlanabiliyorum ve evet korsan. E-posta ve şifremi girdikten sonra sistem güncellemesi gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı