PS3 Slim mi Super Slim mi?

İçinde 1 disk bırakmak gerekiyor bazı oyunlar için. İçinde diyelim PES 13 bıraktın, depolama biriminden oyun seçtiğin ve Blu-Ray yansısı seçtiğin zaman o PES 13 diskini seçtiğin oyunmuş gibi gösteriyor. Mesela Beyond Two Souls gibi gösteriyor taktığın PES 13'ü. Last of Us gibi "güncel" PS3 oyunlarını Blu-Ray yansısı seçmeden oynayamazsın. İçinde disk bırakman için de lensin düzgün çalışması gerekiyor.
Evet o olayı biliyorum. Ayrıca gözü de korumuş oluyor sürekli cd durduğu için.

Super Slim daha küçük olsa da ben Slim'i seviyorum super Slim ile Slim arasında performans farkı yok taşıyorsan konsolu super Slim al derim ama super Slim'lerde göz bozula sorunu olabiliyor super Slim maliyetten kısmak için çıkarılmış bir model aslında.

Bütçeyi dört kat aşarak mı?
Hayır hocam. Ucuza bulursa demek istedim. Zaten 800 TL'ye PS3 bulur, biraz daha aşarak da PS4 alır. 1500 TL gibi fiyattan görmüştüm ben şahsen. Eğer 4 kat aşarsa Pro alır hatta isterse sıfır bile alır hocam. O zaman da biraz aş Series S al derdik.

Hayır hocam. Ucuza bulursa demek istedim. Zaten 800 TL'ye PS3 bulur, biraz daha aşarak da PS4 alır. 1500 TL gibi fiyattan görmüştüm ben şahsen. Eğer 4 kat aşarsa Pro alır hatta isterse sıfır bile alır hocam. O zaman da biraz aş Series S al derdik.
1500 liraya PS4 bulabilirseniz bana da söyleyin. Ben de bakıyorum çünkü almak için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı