PS3 Slim vs PS3 Normal

PS3 fat kasa CFW olarak kırılabiliyor ve Linux kurulabiliyor (dowgrade) Slim bazi modellerde CFW bazilarinde HFW super Slim'lerde sadece HFW ısınma sorunu yok bakım yaparsanız bence hala alınabilir Online icin PS Plus istemiyor.

PS3 fat kasa CFW olarak kırılabiliyor ve Linux kurulabiliyor (dowgrade) Slim bazi modellerde CFW bazilarinde HFW super Slim'lerde sadece HFW ısınma sorunu yok bakım yaparsanız bence hala alınabilir Online icin PS Plus istemiyor.
Dostum sanırım ben biraz cahilim benim dilimden anlatır mısın :D? Super Slim hala iş görür diyorsun. Ben korsan oynamayacağım zaten. Oyunları'da ucuza buldum kutulu olanları.

Dostum sanırım ben biraz cahilim benim dilimden anlatır mısın :D? Super Slim hala iş görür diyorsun. Ben korsan oynamayacağım zaten. Oyunları'da ucuza buldum kutulu olanları.

😑 Korsan oyun icin mi dedim? Gerekli modlar icin dedim korsan oynamayin zaten satıcıların haklarına giriyosunuz mesela. Webman kurarsınız ya da fancontrol ya da PS3 Pro mod sizin seciminiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı