PS3 ve PS4 neden arızalanıyor?

Makaleler
11
Açıkçası yıllardır PS2 kullanırım PS1'de kullandım ama daha çok PS2 kullandığım için bu cihaz üzerinden gideceğim. PS2'de neden CPU GPU arızası olmuyor da PS3 ve PS4'de oluyor? Ayrıca sakın PS hateri sanmayın PS fanıyım ben sadece merak ettim PS2 oranla neden daha fazla arızalanıyor diye

Son düzenleme:
Arkadaşlar demek istediğim bu değil YouTube falan yazın PS3 PS4 CPU sorunu yaşayan yüzlerce insan var PS2 en çok satan konsol bu milyon tane kişide bir tane mi CPU arızası olmaz illaki arızalanması gerek ama bu milyon kişiden birisi bile PS2 CPU arızası ile ilgili video veya forumlarda konu açmamış olay bu bunu kastediyorum.

@xanax32 🤦‍♂️ Sorunu gayet güzel anladık ve ona göre zaten cevabını verdik. :D

Günümüze uygun teknolojileri küçücük kutulara uygulamak kolay bir iş değil !!

PS3 ve PS4'de kullanılan CPU, PS2 ile aynı mı? İşte bu sorunun cevabı aradığın yanıt. Daha ne diyelim! :D

@xanax32 🤦‍♂️ Sorunu gayet güzel anladık ve ona göre zaten cevabını verdik. :D

Günümüze uygun teknolojileri küçücük kutulara uygulamak kolay bir iş değil !!

PS3 ve PS4'de kullanılan CPU, PS2 ile aynı mı? İşte bu sorunun cevabı aradığın yanıt. Daha ne diyelim!
Bende diyorum PS2 de nasıl böyle birşey olabilir o zaman konsolu şu şekilde piayasa sürselermiş "Asla CPU arızası yapmayan konsol karışınızda" diye bir slogan olaymış arıza yapmayan CPU mu olur ama elektronik bu sonuçta illaki bozulur şans işi bu milyon tane kişiden hepsi mi şanslı? :D

PS3 ve PS4 çok güvenilir cihazlardır. Ilk PS3 Fat kasalarda ciddi sorunlar olsa da sonrasında çıkan modellerde sorun yaşayan çok kişi olmadı. PS4'de çok güvenilir bir cihazdır. Alan kişilerin neredeyse tamamı sorun yaşamamıştır. Eğer sorun yaşadıysanız ve Sony garantili ise cihazınıza iyi bir teknik destek sağlanıyor Sony tarafından.

@xanax32 Yahu şu an konsollar için kullanılan işlemcilerin çekirdek sayısından tut, bilmem nesine kadar çok daha gelişmiş ve güçlü CPU'lar. Arızalanma olasığı her donanımda olduğu gibi var.

PS2'nin içini açsan kedi yuvası yaparsın. Bir kere donanım olarak güçlü olmadığı için düşük güçte çalıştığından böyle problemler görülmeyebilir. Anlamamakta ısrar ediyorsun. :D

@xanax32 Yahu şu an konsollar için kullanılan işlemcilerin çekirdek sayısından tut, bilmem nesine kadar çok daha gelişmiş ve güçlü CPU'lar. Arızalanma olasığı her donanımda olduğu gibi var.

PS2'nin içini açsan kedi yuvası yaparsın. Bir kere donanım olarak güçlü olmadığı için düşük güçte çalıştığından böyle problemler görülmeyebilir. Anlamamakta ısrar ediyorsun. :D
Yok anladım orayı ama hani tamam düşük bir CPU güzel soğutuyor kendini milyon tane bir kişide hiç mi şu yıla kadar CPU arızası yapmaz arkadaş bu cihaz ona şaşırıyorum hani hiç arızalanmayan CPU diye bişey olmadığı için dedim :D

@xanax32 Zaten eskiden üretilen ürünler daha sağlamdı. (televizyon, telefon vs.) Şimdi işin ticari boyutu yüzünden kalitelerden ödün veriliyor. Eskiden her firmanın kendini kanıtlaması gerekiyordu. Çünkü pek bilinmiyorlardı. Bu yüzden işlerini en iyi şekilde yaparak kendilerini dünyaya tanıtmayı başardılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı