PS3 vs PS Vita

Benim asıl sorunum vitayı hem evde hem de sağda solda misafirlikte falan oynamak ayrıca remote play ile PS3'te oluyor diye biliyorum PS3'te vitada olmayan neler var.

100'den fazla kaliteli oyun Last of Us var GTA 5 story mod var Call of Duty serilerini oynarsın ekstra aletleri var onları alıp gitar çalabilir, Nintendo Wii'deki kontrolcü gibi aletleri var daha sayamayacağım kadar şeyler var.

100'den fazla kaliteli oyun Last of Us var GTA 5 story mod var Call of Duty serilerini oynarsın ekstra aletleri var onları alıp gitar çalabilir, Nintendo Wii'deki kontrolcü gibi aletleri var daha sayamayacağım kadar şeyler var.

Ekstra aksesuarlar önemli değil ayrıca Call of Duty vitadada var diye biliyorum ama siz deyince biraz fikrim değişti ama vitayı her yerde oynamak kamera dokunmatik ve küçüklük olarak daha iyi monitörler 2700 falan ve PS3 4000 iken vita 200 bende PS 3'ün grafiklerinin ve oyun farkının farkındayım ama taşınabilirlik falan biraz değiştiriyor fikrimi. Ayrıca ders aralarında 10 dakika falan oynamak için hızlı yani ikisi de çok iyi ama gerçekten çok aradayım.

Ekstra aksesuarlar önemli değil ayrıca Call of Duty vitadada var diye biliyorum ama siz deyince biraz fikrim değişti ama vitayı her yerde oynamak kamera dokunmatik ve küçüklük olarak daha iyi monitörler 2700 falan ve PS3 4000 iken vita 200 bende PS 3'ün grafiklerinin ve oyun farkının farkındayım ama taşınabilirlik falan biraz değiştiriyor fikrimi.

Kanka gezgin misin? Telefonun var mı? Var. PSP emülatör indir misafirlikte oyna.

Ekstra aksesuarlar önemli değil ayrıca Call of Duty vitadada var diye biliyorum ama siz deyince biraz fikrim değişti ama vitayı her yerde oynamak kamera dokunmatik ve küçüklük olarak daha iyi monitörler 2700 falan ve PS3 4000 iken vita 200 bende PS 3'ün grafiklerinin ve oyun farkının farkındayım ama taşınabilirlik falan biraz değiştiriyor fikrimi.

Taşınabilirlik tamamda bir yere gidince aylarca haftalarca kalmayacağına göre.

Sizde haklısınız ama yani bir bir odada bir bir odada falan.

Aslında hem büyük hem de ufak bir monitör alabilirim.

Peki PS 3E fazladan emülatör falan yükleyebilir miyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı