Çözüldü PS3 YouTube Yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor.
Arkadaşlar PS Store'dan YouTube'u yükledim. Uygulamayı açınca "3.03 güncellemesini yüklemek ister misiniz?" diye bir seçenek çıkıyor, ben de kabul ediyorum fakat uygulama yüklenince konsol kendisini yeniden başlatıyor ve uygulamayı tekrar açınca aynı döngü oluyor. Bu nedenle de YouTube'a erişemiyorum. İyi günler :)

Çözüm
Google dan girmeyi deneyin. PS3 eski bir platform olduğu için Youtube desteğini kaldırmış olabilir ( tahmindir).
Konsolunuz kırık mı? Dediklerimi yapmadan önce PS Store'dan indirdiğiniz Youtube'u silin. TV/Video Hizmetleri kısmında "My Channels" diye bir tuş var. Ona basınca Youtube çıkacaktır. Basınca "İndirmek istiyor musunuz?" diye ekran çıkıyor. Evet diyip kurun. Açınca güncelleme isteyeciktir. Evet deyip güncelleyin. Bir de böyle deneyin. Konsolunuz kırık ise PS3 için 3.03 sürümüne sahip Youtube uygulamasının kurulum dosyasını verebilirim.
Google dan girmeyi deneyin. PS3 eski bir platform olduğu için Youtube desteğini kaldırmış olabilir ( tahmindir).
Konsolunuz kırık mı? Dediklerimi yapmadan önce PS Store'dan indirdiğiniz Youtube'u silin. TV/Video Hizmetleri kısmında "My Channels" diye bir tuş var. Ona basınca Youtube çıkacaktır. Basınca "İndirmek istiyor musunuz?" diye ekran çıkıyor. Evet diyip kurun. Açınca güncelleme isteyeciktir. Evet deyip güncelleyin. Bir de böyle deneyin. Konsolunuz kırık ise PS3 için 3.03 sürümüne sahip Youtube uygulamasının kurulum dosyasını verebilirim.

Çözüm
Konsolunuz kırık mı? Dediklerimi yapmadan önce PS Store'dan indirdiğiniz YouTube'u silin. TV/Video hizmetleri kısmında "my channels" diye bir tuş var. Ona basınca YouTube çıkacaktır. Basınca "indirmek istiyor musunuz?" Diye ekran çıkıyor. Evet deyip kurun. Açınca güncelleme isteyeciktir. Evet deyip güncelleyin. Bir de böyle deneyin. Konsolunuz kırık ise PS3 için 3.03 sürümüne sahip YouTube uygulamasının kurulum dosyasını verebilirim.

Üzgünüm biraz geç cevap veriyorum. Hayır konsol kırık değil Netflix Spotify gibi şeyler açılıyor.
Google'dan girmeyi deneyin. PS3 eski bir platform olduğu için YouTube desteğini kaldırmış olabilir ( tahmindir).

Google'dan girince uygulamaya yönlendiriyor zaten. Konsolu sıfırlamadan önce YouTube'a girebiliyordum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı