Rehber PS3‘e oyun nasıl yüklenir?

@kralyigit tam olarak hangi hata? Görsel at bakayım.

Hocam dediğinizi harfi harifne yaptım oyunlar MultiMAN'ın içinde kalıyor multimana giriş yapmadan norma game menüsünden açamıyoruz normal game bölümünde oyunlar yok mecbur önce multimana girmemiz gerekiyor multiMAN içinden başlatıyoruz oyunları ne yapacağız bunun için.

@kralyigit burada bahsettiğim WebMAN'ı yükle.

Ben de PS3 Slim kullanıcısı olarak şu ana kadar sadece JB folder denen klasör halindeki oyunları oynayabiliyor ancak ISO dosyalarını hiçbir şekilde çalıştıramıyordum. Sonunda bu sorunu aşabildim ve işime yarayan yöntemi paylaşmak istiyorum. PS3 için iki tür ISO dosyası bulunmaktadır, encrypted ve decrypted ISO. Ben Redump ISO (yani oyun diskinin orijinal hâli denilen encrypted ISO) şeklindeki oyunları oynamak istiyordum. Bunun için CFW olarak Evilnat 4.91 son stabil sürümü yükledim. Bu sürüm ile anında (on-the-fly) decryption yapılabilmektedir ve sadece ISO dosyamızın yanına dkey uzantılı bir metin belgesi boyutunda dosya eklemek yeterli olmaktadır. Ardından oyunları çalıştırmak için son sürüm Multiman 4.91 yükledim. Ve sonuç, artık ISO oyunları çalıştırabiliyorum. Not: Decrypted ISO'lar için dkey dosyasına gerek yok ancak ben sadece Redump ISO kullandığım için bunları da eklemem gerekti. Ve dosya adları ISO ve dkey dosyası için aynı olmalıdır.

Dosya Ekleri

• IMG_20250209_195849.jpg
    IMG_20250209_195849.jpg
    182,8 KB · Görüntüleme: 29
@ardacn60 PS'ye Jailbreak işlemi uygulanıyor. PC'de böyle bir şey yok. Ayrıca mağaza desteği neredeyse sonlandırılmış olan cihaz. Normal yani.
Biraz okumanı tavsiye ederim.

Sadece ufak bir yorum yapmıştım ama madem cevap verdiniz hocam, zaten PS3 kullandım yıllarca ben kendim de oyun attım içerisine defalarca mesele o değil. PS3 oyunlarını da kutulu CD'li bir biçimde alıp oynayabilirken içine oyun atmakla bilgisayara korsan indirmek arasında ne fark var diye merak etmişim sadece. Hatta bilgisayar oyunları daha pahalıyken.

Veya bunlarla uğraşmayıp Zuko Store kurup ordan oyun indirebilirsiniz.
(Pkg olmayan ISO oyunlar için mecburen @Yerayay anlattığı rehberdeki işlemleri yapacaksınız ama)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben pkg oyun indirdim kurdum ama rap dosyasını bir türlü exdata ya kopyalayamıyorum. Kopyala yapıştır yaptığımda kopyalamak istiyor musunuz bildirimi çıkıyor evet diyorum sonra hiçbir şey olmuyor. Oyunu indirdim bu yüzdeb oynayamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı