Çözüldü PS3'te oyunun çok yavaş inmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crabx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. PS3 zuko Store'dan oyun indiriyorum, oyun 200 dakika falan gösteriyor. İnternetimiz hızlı. 10GB'lik oyuna 200dk gösteriyor sorun ne?

Çözüm
İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun PS3 Wi-Fi karti en fazla 1.5MB indirme yapabiliyor kablolu ise 5MB. internetinizle ilgili bir sorun yok yani. Eski sistem olduğundan dolayı.
Upload/Download hızı normalde kaç Mbps?

Ayrıca interneti bir tek siz kullanıyorsunuz değil mi?

Hocam Zuko Store tarafından da bir yavaşlık söz konusu olabilir, daha önce Zuko Store üzerinden bir oyun indirirken yavaşlama söz konusu oldu mu?

Hocam bilmiyorum ama GTA 5 1 saatte indiriyorum PC'de ve interneti tek ben kullanıyorum evet. Önceden olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun PS3 Wi-Fi karti en fazla 1.5MB indirme yapabiliyor kablolu ise 5MB. İnternetinizle ilgili bir sorun yok yani. Eski sistem olduğundan dolayı.

Ah be, bunu yükseltme yöntemi yok mu? PS kafeye veya işi bilen birisine götürsem oyun yükler mi?

Ah be, bunu yükseltme yöntemi yok mu? PS kafeye veya işi bilen birisine götürsem oyun yükler mi?

Hızlı olsun diyorsanız flash bellekle atabilirsiniz.
PS cafede falan artık yükliyeceklerini sanmıyorum çok eski bir cihaz.
Anca konsolcu yükler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı