Rehber PS3'te YouTube, Netflix, Spotify vb. uygulamalar çalışır mı?

İlk öncelikle size Türkiye bölgesinde şu tarihte: 17/01/2025 PS3 Store da indirilebilir olan uygulamaları sayıyorum;
•Amazon Prime Video.
•Redbull TV.
•Süper Snowy.
•Adhocparty for playstation®portable
•Eyecreate
•Filmbox Live.
•Netflix
•Spotify
•WWE Network.
•Kulaklık eşlik uygulaması.
•Youtube
Bu medya uygulamalarını direkt PlayStation Store üzerinden ücretsiz şekilde indirip girebilirsiniz.
Peki bunların hangileri hala çalışıyor?

Amazon Prime Video: Sunucuları hala açık kullanabilirsiniz.

Red Bull TV: Uygulama açılmıyor. Girdiğiniz anda Red Bull TV yazısı geliyor ancak bayağı denememe rağmen hiçbir türlü geçilmiyor.

Süper Snowy: Bilinmiyor.

Adhocparty for playstation®portable: Bilinmiyor.

Eyecreate: Bilinmiyor.

Filmbox live: Uygulamaya bağlanılamıyor hatası veriyor yani sunucuları kapatılmış.

Netflix: Uygulama sorunsuzca çalışıyor. İstediğiniz dizi filmi izleyebilirsiniz.

Netflix.png

Spotify: Sunucuları 2023-2024 yılları arasında kapatıldı. Mobilde cihaz çıksada bağlantı kurulamıyor, Maalesef erişim sağlayamazsınız.

Spotify

WWE network: sunucuları kapalı.

Kulaklık eşlik uygulaması: Bilinmiyor.

YouTube: Uygulama sorunsuzca çalışıyor her özelliğini kullanabilirsiniz.

YouTube.png

Not: Uygulama biraz ağır çalışıyor yapılabilecek bir şey yok sonuçta 2006 yılında çıkmış bir cihaz :).
Ekstra olarak PS3 tarayıcısından bu foruma giriş yapmayı başarabildim, çoğu özellik doğru düzgün çalışmasa da okunabiliyor.

Technopat Sosyal.png

Son düzenleme:
Uygulama çalışıyor ama PS3'ten Netflix izlemek ne kadar mantıklı bilemedim. Bol fan sesli film keyfi.

Kırık Xbox 360 da ne yazık ki internet erişimim olmuyor PS3 bir adım önde uçak modunda da olsa :D

Xbox 360 kullandığım zamanlar adamlar GTA 4 Online'da hile açıyordu internet bağlantısı gerekir Online için nasıl oluyor?

Onlar cihazın DVD ROM'una FW atmışlar yani Online erişimleri olur ve Xbox fark edip banlamazsa ki artık banlamıyor Online girebilirler lakin benim cihazda direkt NAND çipinde bir FW var yani Online ne yazık ki yok :D

Uygulama çalışıyor ama PS3'ten Netflix izlemek ne kadar mantıklı bilemedim. Bol fan sesli film keyfi.

Bende Netflix kullanıyorum PS3 de benim PS3 de o kadar fazla fan sesi yok açmıyor Spotify'a gelirsek çalışıyor fakat sizin ona telefon üzerinden bağlanırsaniz istediğiniz müzik açılıyor diye biliyorum zaten girince siyah ekran var.

Bende Netflix kullanıyorum PS3 de benim PS3 de o kadar fazla fan sesi yok açmıyor Spotify'a gelirsek çalışıyor fakat sizin ona telefon üzerinden bağlanırsaniz istediğiniz müzik açılıyor diye biliyorum zaten girince siyah ekran var.
En son ne zaman sman denediniz? 1 yıl önceye kadar açıktı Spotify sunucuları ztn.
Telefondan bağlanmayı denemedim deneyip dönüş sağlarım. Ama ztn girdiğim de sunuculara bağlanılamıyor hatası verip atıyor sanmıyorum yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı