Rehber PS3'te YouTube, Netflix, Spotify vb. uygulamalar çalışır mı?

Uygulama çalışıyor ama PS3'ten Netflix izlemek ne kadar mantıklı bilemedim. Bol fan sesli film keyfi.

Kırık Xbox 360 da ne yazık ki internet erişimim olmuyor PS3 bir adım önde uçak modunda da olsa

WWE network çalışmıyor bu arada. 2 yıl önce denediğimde desteklenmiyor hatasını veriyordu.

Xbox 360 kullandığım zamanlar adamlar GTA 4 Online'da hile açıyordu internet bağlantısı gerekir Online için nasıl oluyor?

Onlar cihazın DVD ROM'una FW atmışlar yani Online erişimleri olur ve Xbox fark edip banlamazsa ki artık banlamıyor Online girebilirler lakin benim cihazda direkt NAND çipinde bir FW var yani Online ne yazık ki yok

Uygulama çalışıyor ama PS3'ten Netflix izlemek ne kadar mantıklı bilemedim. Bol fan sesli film keyfi.

Bende Netflix kullanıyorum PS3 de benim PS3 de o kadar fazla fan sesi yok açmıyor Spotify'a gelirsek çalışıyor fakat sizin ona telefon üzerinden bağlanırsaniz istediğiniz müzik açılıyor diye biliyorum zaten girince siyah ekran var.

En son ne zaman sman denediniz? 1 yıl önceye kadar açıktı Spotify sunucuları ztn.
Telefondan bağlanmayı denemedim deneyip dönüş sağlarım. Ama ztn girdiğim de sunuculara bağlanılamıyor hatası verip atıyor sanmıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…