PS3'ün devri bitti mi?

YoungWarrior08

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fazla param yok. PS3 almayı düşünüyorum gta online falan için.
1-Gta 5'in ps3 desteği biter mi?
2-PS3'teki serverlar kapanır mı?

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşım . Bende bir Ps3 kullanıcısıyım ve Gta 5'i Ps3 üzerinden oynuyorum . Tabii yazacağım cevaplar benim şahsi fikrim.
1-Bitmez,Gta5 hala Ps3'e de update gönderiyor.
2-Ps3'teki serverlar kapanmaz.Sonuçta bunun parası ödenmiş kimse bu hakkı engelleyemez.

Lakin benim tavsiyem gerekirse biraz daha geciktirerek Ps4 alman . Genede söylediğim gibi Ps3'e verilen desteklerinin kesileceğini sanmıyorum.

Ne alaka şimdi ? Düşük bütçe ile bilgisayar toplanamaz mı ? Ve hack çözümü de çok basit. Doğru kullanıcı olduğun sürece yani korsana kaçma, zararlı şeylere bulaşma, bilgisayarına her şeyi kurma hiç bir sorun olmaz. Hemde konsola verdiği paradan daha fazlasını oyuna vermez.

Ne alaka şimdi ? Düşük bütçe ile bilgisayar toplanamaz mı ? Ve hack çözümü de çok basit. Doğru kullanıcı olduğun sürece yani korsana kaçma, zararlı şeylere bulaşma, bilgisayarına her şeyi kurma hiç bir sorun olmaz. Hemde konsola verdiği paradan daha fazlasını oyuna vermez.
500-550 TL'ye toplayın PC o zaman. PS3'ün değeri o kadar yani. Ayrıca ne alaka hack ile dediklerinin? Adam hack açıp gelene geçene HS atıyor ve sen zararlı şeyler bulaştırmıyorsun? Ne dedin anlamadım valla.

''Hack'' in Türkçesi kesmektir. Hileden bahsederken ''cheat'' denir. Kullandığınız yanlış tabirlerden dolayı yanlış anladım. 750 TL'ye 2. el pazarından uygun bilgisayarlar bulunabilir. İllaki toplamanıza gerek yok. Ve bu arada hilenin kullanım alanı git gide düşüyor. Kullanıcılar artık sadece paralı hileler kullanabiliyor. Artık yavaş yavaş onları da tespit edip uzaklaştırmaya başladılar.

Artık Playstation 3' e oyun çıkmamaya başladı , bildiğiniz gibi Call of Duty Black Ops 3 hikaye modu olmayacak. Biraz daha bekleyip Playstation 4 alabilirsin ama paran azsa bekleyemezsen ve GTA 5 oynamak istiyorsan alabilirsin.Ayrıca eskiden oynayamadığın oyunları oynarsın.

Yeter. Ne bilgisayarmış arkadaş. Demek ki ya bütçesi düşük ya da PC'de ki hacklardan sıkılmış. Veya adam akıllı Exc. oyun oynamak istiyor.
Konuyu amacından saptırmayın. Arkadaş bir öneri istemiş ve birisi de başka bir öneri getiriyor. Burada hiç kimse bir firmayı bir şirketi savunma amacında değil. Konuya bir fanboy (nedense artık bu kelimeyi kullanma ihtiyacı duydum) gözüyle değil öneri bekleyen bir insanın gözünden bakın.

Elbette ki bir gün destek bitecek ancak ne zaman biteceğini kimse bilemez. Online desteğinin kısa süre sonra biteceğini düşünmüyorum. PS 3 karşısında iki tane alternatifiniz var. Ya biraz daha bekleyip PS4 almak, ya da 1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat

Konuyu amacından saptırmayın. Arkadaş bir öneri istemiş ve birisi de başka bir öneri getiriyor. Burada hiç kimse bir firmayı bir şirketi savunma amacında değil. Konuya bir fanboy (nedense artık bu kelimeyi kullanma ihtiyacı duydum) gözüyle değil öneri bekleyen bir insanın gözünden bakın.

Elbette ki bir gün destek bitecek ancak ne zaman biteceğini kimse bilemez. Online desteğinin kısa süre sonra biteceğini düşünmüyorum. PS 3 karşısında iki tane alternatifiniz var. Ya biraz daha bekleyip PS4 almak, ya da 1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
İnsan niye PS3 alır? Ya Exc. çok seviyordur. Demon's Souls mesela. Ya da parası fazla yoktur. PS3'ün fiyatı da 500-550 TL. Haberiniz ola. Ben asıl Fanboy'u kullanmalıyım sizin için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı