PS4 1TB Ultimate Player Alınmalı mı?

OmarPS33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar yakinda PS4 alacagim. Yaklasik 5-6 sene kullanmak istiyorum. PSN Plus'ta 1 yilliğina beleşe gelen oyunlardan da 16-17 tanesini yuklemek istiyorum. Onlarin haricinde de en fazla 5-6 tane PS Store'dan oyun satin alip indirecegim. Kutulu olarakta 10 oyun alacagim. Bu duruma göre sizce kaç gb'lik almaliyim? 1TB'lik Ultimate Player'i alma istegim cok oyun indirecegimden ve UP'nin normal PS4'e gore daha hafif ve daha az elektrik tuketmesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSN Plus ile beleşe gelen oyunların en fazla yılda 5-6 tanesi gerçekten indirilmeye değer oluyor. Son 2 aydır atari oyunu gibi oyun veriyorlar ya :D Yaklaşık 15-16 oyun almış olacaksınız ki buda 500 GB yetmez. 1 TB iyi olur. İsterseniz 500 GB alıp sonradan 2 TB HDD ile de değiştirebilirsiniz.

Bence siz 1tb alın. Çünkü 1tb olanı daha radikal bir sürüm. 500gb versiyonuna göre 6db daha sessiz. Bunun dışında da farklı ayrıcalıkları var. Benim 10 tane oyunum var ve 500 gb ucu ucuna yetiyor. O nedenle kesinlikle 1tb almalısınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı