PS4 alınır mı?

Pharuk

Hectopat
Daha önce PS3'te başladığım serilerin devamını ve Spider Man gibi PS4 özel birçok oyunu oynayamadığım için üzülüyordum. Hazır evde daha çok olduğumuz zamanlarda bir PS4 almak için çok mu geç kaldım? Ve bu devirde PS4 alınır mı? Alırsam 2. el alacağım. Düşüncelerini belirtirseniz sevinirim.

Daha önce PS3'te başladığım serilerin devamını ve spider man gibi PS4 özel birçok oyunu oynayamadığım için üzülüyordum. Hazır evde daha çok olduğumuz zamanlarda bir PS4 almak için çok mu geç kaldım? Ve bu devirde PS4 alınır mı? Alırsam 2. el alacağım. Düşüncelerini belirtirseniz sevinirim.

2. el al bence dönemi bitmiş oyun konsolları o oynamak paranız yoksa ve Online'ı çok umursamıyorsanız iyi olabilir.

Benim gibi çok az kullanmış kullanıcıdan alın ..
10 defa oynamamışımdır 3 senedir 😃.

Daha önce PS3'te başladığım serilerin devamını ve spider man gibi PS4 özel birçok oyunu oynayamadığım için üzülüyordum. Hazır evde daha çok olduğumuz zamanlarda bir PS4 almak için çok mu geç kaldım? Ve bu devirde PS4 alınır mı? Alırsam 2. el alacağım. Düşüncelerini belirtirseniz sevinirim.

Arkadaşlar bu soruyu neden ısrarla soruyorsunuz hala :) bir konsolda beğendiğiniz, oynamak isteyipte oynayamadığınız bir oyun varsa o konsol hala alınır. Xbox 360 kullanıyorum hala oynamadığım bir sürü oyun var. Kısaca bu PS1 PS2'de olabilir. Bir konsolu gerçekten kullanacaksan ve içinde hala oynayacağın oyun varsa konsol alınır. Konsollar çeşitli oyunları oynamak içindir.

Alınmaz bu fiyatlara.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı