PS4 alınır mı?

Kesinlikle gerek yok bu zamanki çoğu oyunu açar senin bilgisayarın. Belki çok zor oyunlarda (örneğin Cyberpunk 2077) FPS sorunu çekebilirsin ama basit-orta (örneğin GTA 5) oyunlarda FPS sorunu asla çekmezsin.

Cyberpunk FSR desteğiyle 70FPS 65FPS'leri görebiliyorum orta ayarlarda 55 FPS RDR2 zaten çok memnunum bilgisayarımdan çoğu arkadaşımda ekran kartın falan iyi zaten gerek dedi ama bir de size sorayım dedim tamamdır hocam bilgisayarla devam ediyorum.

Cyberpunk FSR desteğiyle 70FPS 65FPS'leri görebiliyorum orta ayarlarda 55 FPS RDR2 zaten çok memnunum bilgisayarımdan çoğu arkadaşımda ekran kartın falan iyi zaten gerek dedi ama bir de size sorayım dedim tamamdır hocam bilgisayarla devam ediyorum.

Hocam PS4 bile Cyberpunk'da kasıyor hiç gerek yok siz devam edin.

PS exclusiveler için alınır. TLOU 1, GoW, Spider-Man gibi birkaç exclusive çıksa da diğerlerinin çıkmasına daha çok var. PC'ye gelen oyunlar çıkışlarının üstünde minimum 3 4 sene geçmiş, Sony'nin kazanacağını kazandığı üstüne PS Plus abonelik sistemi ile geçen senelerde dağıttığı oyunlar. Ben her çıkan exclusive için minimum 3 4 sene beklerim, çıktığında da 500 civarı bayılırım dersen alma. Ama ben ömrünün son exclusiveleri gelecek olan aleti alırım, PS Plus Deluxe ile tüm oyunları oynayıp satarım dersen kesinlikle PS alınır. Ayrıca PS3 remasterları PC'de yok ve geleceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı