PS4 alınır mı?

Mustafa Arşın

Yoctopat
Daha fazla  
Daha öncesinde PS sahibi olmadım ve bilgisayarım yeterli olmadığından büyük oyunları oynama fırsatım olmadı. Bugün PS4 almak mantıklı olur mu?

Daha öncesinde PS sahibi olmadım ve bilgisayarım yeterli olmadığından büyük oyunları oynama fırsatım olmadı. Bugün PS4 almak mantıklı olur mu?

Hocam hiç sahip olmadığınız için alınır ya bence eğer PS5'e bütçeniz yetmiyor ise tabii bütün exc oyunları oynayıp PS Plus'ın avantajlarından yararlanırsınız bir de alacaksanız PS4 Slim alın.

Alınır ama kırık PS4 al oyunları beleşe oyna. Bulamazsanda ucuza Series S al Xbox Game Pass aboneliği al bir yığın oyun oynarsın. PS5 alma zaten PS5'e PS4 oyunlarının remasteredinden başka bir şey gelmiyor.

Alınır ama kırık PS4 al oyunları beleşe oyna. Bulamazsanda ucuza Series S al Xbox Game Pass aboneliği al bir yığın oyun oynarsın. PS5 alma zaten PS5'e PS4 oyunlarının remasteredinden başka bir şey gelmiyor.
Bence Series S daha mantıklı hocam.

Ben de çok baktım özellikleri mesela Wi-Fi'si eski. PS5 olmalı artık.

Ya eski Wi-Fi falan çok fark etmezsin hocam zaten. PS5 olayı da başta dediğim gibi inanılmaz saçma arkadaşın bir bütçesi var ki PS4 alacağım demiş yoksa PS5 alınır mı derdi zaten. Arada 20000TL gibi bir fark var iki cihazın neredeyse hatta daha fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı