PS4 alınır mı?

Öncelikle merhaba kardeşimin şu an 4400 TL'si var ve konsol almak istiyor fakat ne yapacağımıza karar veremedik. Yıl sonuna doğru PS5 çıkacak ve PS5'in çıkışı, PS4 fiyatarını ister istemez etkiler diye düşünüyorum bu yüzden sizce beklemeli miyiz yoksa sizin aklınıza gelen daha mantıklı bir şey var mı?

Öncelikle merhaba kardeşimin şu an 4400 TL'si var ve konsol almak istiyor fakat ne yapacağımıza karar veremedik. Yıl sonuna doğru PS5 çıkacak ve PS5'in çıkışı, PS4 fiyatarını ister istemez etkiler diye düşünüyorum bu yüzden sizce beklemeli miyiz yoksa sizin aklınıza gelen daha mantıklı bir şey var mı?
Bak bu söyleyeceklerim benim fikrim: eğer sabırlı ve tutumluysan bekle. Oyunlar bomba gibi gelecek. Unreal Engine 5 oyun motorunun da etkisi var. Ama PS 4 de alabilirsin ama çok sıcak bakmıyorum.

Bence kesinlikle beklemelisiniz şu an konsol fiyatları uçmuş durumdalar. Ve PS5 ile yeni nesile giriş olacak kardeşiniz eski nesil oyunları da oynar yeni nesil oyunları da.

Bu zamanda sakın alma PS4 en fazla 1500-2000 eder fazla verilmez yeni konsol çıksın öyle ve benim kendi tavsiyem bu Corona virüsü muhabbeti bitsin öyle alman çünkü şu an fiyatlar gerçekten çok yüksek.

Playstation 5 çok pahalı bir fiyata gelecek. Arkadaş günümüz oyunlarını oynayacaksa PS4 işini fazlası ile görür fakat güç ve yeni oyunlar istiyor ise az daha biriktirsin PS5 alsın. Tahminime göre PS5 nereden baksan 6000 TL olacak.

PS4 için 4400 TL vermeni pek tavsiye etmem. İlla ki konsol alacağım diyorsan 1 Ekim 2020'den sonrasını bekleyebilirsin, ek vergi %50'den %20'ye düşüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı