PS4 Alışamama Sorunu

technofan

Kilopat
Daha fazla  
Okulun başladığı gün PS4 slim 1 TB aldım ve yanında FIFA 17 bedava geldi. O günden beri GTA5, Far Cry Primal, İnfamous Second son ve 1 yıllık PS Plus aldım. GTA'yı ve Plus'ı arkadaş grubu olduğu için aldım. Fakat şu cihaza bir türlü ısınamadım. Hele şu Dualshock ayrı bir deli ediyor. Alışamadım bir türlü. Sizce ne yapılmalı ? Her ekran kartı gördüğümde içim cız ediyor. Trajik olan ise benim PS4'ü almaya gittiğim gün kasada ödeme yapacakken 2 aydır beklediğim ekran kartı olan RX470'i görmem. Ancak yine de PS4'ü aldım. Şu an pişman mısın derseniz, evet pişmanım. Lütfen bir akıl verin, ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bilgisayar aldım ama içim PS4'den yana. Alışmaya dene iyimser yanaş. Daha çok hoşuna gidebilecek oyunları alma imkanın varsa al ve dene. Mesele Uncharted ya da The Last Of Us gibi. Onun dışında benim içim yine rahat etmez diyorsan ve imkanın varsa sat ve PC al.

Bende bilgisayardan sıkıldım. Eskiden PS1 falan vardı.. Ah o günleri çok özlüyorum. Crash 5 falan oynuyordum :D Abi efsane oyunlardı be. Abim ile Street Fighter oynarken sinirlendirip kaç tane orjinal kol kırmıştı benim yüzümden :D
Sonra PS2 almıştı. God Of War :aşk: Devlerle alakalı bir oyun vardı o da çok efsaneydi.. Abi PS'nin tadı bir başka be :D Kullanmasını bilene :p

PS4 gayet güzeldir alışmaya çalış. Stabil sistem sabit FPS özel oyunlar daha ne istiyorsun ? Bilgisayarı 1 gün açma deliriyor saçma sapan hatalar veriyor. Bilgisayar resmen sidik yarışı ve ego tatmini yeni bir oyun çıkınca adaş kaç FPS alıyorsun ? Yahu önce bir oyunun hikayesi nasıl diye sor oynayışı zevkli mi siye sor konsolunu sakın elinden çıkarma üstelik nes ve sega ateri ile büyüyen nesil nasıl olur da Dualshock'a alışamaz?

Ya Ps4 oyunda silahı hissettirme arabayı hissetme gibi şeyler var ama 6 7 güzel oyun yine Ps4 ile aynı fiyata geliyor.

Al god of war ı ısınmaya başla playstationa, ınfamous second son gayet başarılı oyundur aslında ama ısınamadıysan açık dünya oyunlarından ziyade fps oyunlarına bir bak derim (sorunundualschock la ama fps de bir dene şansını :) ) Makinenin üzerinde yanan o beyaz ışığa hastayım :) :)

Ya bu PS-PC seçimi tamamen kişiye ait. Mesela ben PS çok severim ama sadece PES vs FIFA oynarken. :) Kuzenimde PS 3'e BF3 almış, aim assist denilen bir şey var aim sürekli adamların kafada geziyor. Saçma bir şey. Ama kesinlikle ve kesinlikle PES vs FIFA gibi oyunlarda PS tek geçerim. (y)(y)(y)(y)

Ben de PS4 almayı düşünüyorum fakat korktuğum şey şu ki ben first person shooter oyunları çok seviyorum. Call of Duty, Medal of Honor, Far Cry gibi oyunlara bayılırım. Bunları klavyesiz oynamaya alışabilir miyim? Hedef almakta zorlanır mıyım? Ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı