Aslında sistem yükseltmek istiyorum ama PS4 daha mantıklı geliyor. Sizce ne yapayım yükselteyim mı yoksa PS4 alayım mı?
Şu anki sistemde ekran kartı, işlemci, PSU değişeceğim. Sizce ne yapayım?
Git Pc ni yükseltAslında sistem yükseltmek istiyorum ama PS4 daha mantıklı geliyor. Sizce ne yapayım yükselteyim mı yoksa PS4 alayım mı?
Aslında sistem yükseltmek istiyorum ama PS4 daha mantıklı geliyor. Sizce ne yapayım yükselteyim mı yoksa PS4 alayım mı?
PS exclusive oyunlarını oynamadıysan yeni PS Plus ile beraber çok mantıklı. Zaten oynadıktan sonra da geri satar gene PC'ni yükseltirsin. 2. el piyasası çok hızlı.
Exclusive oyunlar zaten PC'ye çıkıyor diyenleri dinleme. Çıkanlar da oyun piyasaya çıkarıldıktan yıllar sonra PC'ye çıkıyor. Mesela kasım ayına God of War ragnarok çıkıyor. PS4 ve PS5 sahipleri hemen oynayacak ama PC oyuncuları aylar, yıllar bekleyecek onun için.
Hocam bence de mantıklı PS4 bana göre güzel sistemi yükseltsem nile darboğaz yapıyor.
Hocam PS4 alacağınıza Xbox Series S alın PS4'ün ömrü 2-3 yıl en fazla.
Xbox biraz daha tuzlu, onda galiba Game Pass var değil mi yanlış değilim. Ve bu Xbox kırılabiliyor mu? Son olarak Game Pass oyun indirdim oyunda Türkçe dil desteği yok yama falan indirebiliyor muyuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.