PS4 almak mantıklı mı?

axteen

Centipat
Daha fazla  
PS3'üm var. 3-4 ay sonra PS4 alabilirim. PS4'ün devrinin bittiğini söyleyenler çok fazla ancak ben 2 yıl sorunsuz şekilde Online oyunları oynamak istiyorum. Mantıklı bir karar mı PS4'ü almak?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3'üm var. 3-4 ay sonra PS4 alabilirim. PS4'ün devrinin bittiğini söyleyenler çok fazla ancak ben 2 yıl sorunsuz şekilde Online oyunları oynamak istiyorum. Mantıklı bir karar mı PS4'ü almak?
Sizin için en uygunu Series S olur. Game Pass'te bir sürü online oyun var. Onları deneyimlersiniz.

PS3 nostalji nedenleriyle alınır da PS4 artık ölü cihaz, almak manasız.

Bence sırf Game Pass için alınmaz.
Zaten sırf Game Pass için alınmaz. Bu servisi sadece ama Game Pass'te online oyunlar genel olarak çok var. Kullanıcı öyle belirtmiş online oyunları rahat oynamak istiyorum diye. Ve mağazası da PS'ye göre daha uygun, ayrıca Quick Resume özelliği var. Geriye dönük uyumlu oyunlar var. Gears of War, Halo, Forza gibi çıkardığı oyunları da var. Ve yeni nesil oyunlar da geliyor cihaza. Tabii ki mesela GTA 6 gelse şahane performansla çalıştırmaz ama oynanacak yani.

PS4 yerine ikinci el PS5 almak çok daha mantıklı eğer illa ki PS alınacaksa.

Sizin için en uygunu Series S olur. Game Pass'te bir sürü Online oyun var. Onları deneyimlersiniz.

PS3 nostalji nedenleriyle alınır da PS4 artık ölü cihaz, almak manasız.

PS kontrolcüsünü daha iyi buluyorum Xbox Series S alıp PS 5 kontrolcüsü aldıktan sonra bunları çalıştıracığımı bilmiyorum.

PS kontrolcüsünü daha iyi buluyorum Xbox Series S alıp PS 5 kontrolcüsü aldıktan sonra bunları çalıştıracığımı bilmiyorum.
Xbox'ta PS kolu çalışmaz. Rakip firmalar zaten.

Siz eğer Sony özel oyunlarını da oynayayım diyorsanız en azından ikinci el PS5 alın.

PS4 uçak gibi çalışarak 30 FPS oynatıyor çoğu özel oyunu. Ama durumunuz yoksa PS4 Slim alın geçin, en iyi oyun deneyimi sunmasa da oynatıyor özel oyunları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı