PS4 cihazım kötü mü?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba arkadaşlar bende PS4 parlak kasa var ama sorunsuz olan parlak kasadan yani 1116A olan ama buraya kadar her şey önemsiz. 5-6 ay önce 2.elden PS4 Fat aldım testini yaparak oyunları da güzel çalıştırıyor ama alırken çok şüphe ettim mesela Dualshock'ta drifting var sağ analogda, kolun şarj cihazının kablo koruma şeysi aşınmış, kasanın önünde çok ufacık bir çatlak var. Yanında 7 oyun ile 1700 TL'ye aldım. Başka cihaz alamazdım çünkü hepsi uzaktaydı ben en yakınındakini aldım. Sizce sorun etmeli miyim? Her şeyin görüntüsü sıkıntı tek. Kabloyu es geçelim o halledilir ucuz bir şey zaten ama cihazın önündeki çatlak çok ama çok bozuyor estetikliği. Bir de beyaz olduğu için belli ediyor. Kol V2 olanlardan. Çatlak olan yer bant ile kapalı.

Dosya Ekleri

• IMG_20210314_214212.jpg
    IMG_20210314_214212.jpg
    174,6 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Hocam o çatlağı çok dert etmeyin bence. 7 oyun ile kur'a göre iyi bir fiyata almışsınız. Bence bir sıkıntısı yok kullanılabilir.

Merhaba arkadaşlar bende PS4 parlak kasa var ama sorunsuz olan parlak kasadan yani 1116a olan ama buraya kadar her şey önemsiz. 5-6 ay önce 2.elden PS4 fat aldım testini yaparak oyunları da güzel çalıştırıyor ama alırken çok şüphe ettim mesela DualShock'ta drifting var sağ analogda, kolun şarj cihazının kablo koruma şeysi aşınmış, kasanın önünde çok ufacık bir çatlak var. Yanında 7 oyun ile 1700 TL'ye aldım. Başka cihaz alamazdım çünkü hepsi uzaktaydı ben en yakınındakini aldım. Sizce sorun etmeli miyim? Her şeyin görüntüsü sıkıntı tek. Kabloyu es geçelim o halledilir ucuz bir şey zaten ama cihazın önündeki çatlak çok ama çok bozuyor estetikliği. Bir de beyaz olduğu için belli ediyor. Kol V2 olanlardan. Çatlak olan yer bant ile kapalı.

Hocam USB portları midemi bulandırdı çok belli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı