PS4 devri ne zaman biter?

Çoğu mu?
Hala bir sürüsü PS4'e özel.
PC'ye çıkması insanları konsola yönlendirmek için yapılan bir hamle.

Bir ihtimalde Xbox exclusive oynamak istiyordur belki sadece PS4 ile Xbox'u karşılaştırmak istemiştir. Bir yazdığınızı neden bir kez daha yazdığınızı anlayamadım tamam PS exc. İstiyor olabilir biz sadece görüşümüzü belirttik.
 
PS4 devrinin en az 3 yıl daha biteceğini sanmam en büyük etken çip sorunu Sony PS4 üretimine devam edecekmiş zaten bence PS4 Pro almalısınız çünkü ben de bundan 2 ay öncesinde kadar PS4 Slim kullanıyordum 2 yıl kadar kullandım tüm exclusiveleri bitirmiş bulunmaktayım PS4 Slim artık güçsüz bir konsol bunu hissediyorsunuz özelikle yeni çıkacak oyunlarda çokca performans sorunu olacaktır ben hem zaten oynayacak exc kalmadığı için hem de Xbox ve Game Pass denemek için Xbox One S'e geçiş yaptım en azından yaz aylarına kadar Xbox kullanacağım sonra yine direkt Pro alacağım hiç pişman ettirmez benim düşüncem çünkü yüksek çözünürlükte ve stabil FPS ile oyun oynanabiliyor Pro da Slim de artık bu pek mümkün değil özelikle çevrimiçi oyunlarda FPS düşüşü var ben 2 ay öncesinde kullanırken artık illallah ettirmiş di beni Pro sizin için en doğru tercih olacaktır bir de God of War 60FPS olduğunu söyleyeyim o da bir artı.
 
Arkadaşlar ben bu haziran ayı gibi PS4 almayı düşünüyorum ancak devrinin bittiğinden korkuyorum. PS5 malum çok pahalı, ne yapmam gerek hangi konsoldan almalıyım gibi kafamda sorular var siz ne düşünüyorsunuz?
2 Yıla devri biter 3 yıla ps3 gibi bir şey olur tahminimce.
 
Biraz geç oldu ama 2025 diyenler var bence 2024 sonu biter bu konsolun devri o zamana da PS 5 stokları bulunur zaten şu anki gibi olmaz sadece Sony özel oyunları çıkmaz hatta bazı oyunlar bile çıkmıyor şu anda.
 

Geri
Yukarı