PS4 DualShock vs Xbox One kolu

whattamistaker

Decapat

PS4 DualShock​

Microsoft Xbox One​

PC'de kullanacağım. Biri 229 biri 275 lira. Gönlüm Xbox One kolundan yana ama yurt dışı olması bir problem yaratır mı acaba? Bir de adaptör olmadan PC'de ne kadar verimli kullanabilirim? Adaptöre ekstradan 400 lira vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

PS4 DualShock​

Microsoft Xbox One​

PC'de kullanacağım. Biri 229 biri 275 lira. Gönlüm Xbox One kolundan yana ama yurt dışı olması bir problem yaratır mı acaba? Bir de adaptör olmadan PC'de ne kadar verimli kullanabilirim? Adaptöre ekstradan 400 lira vermek istemiyorum.

Bildiğim kadarıyla Xbox Windows destekliyor.

PS4 DualShock​

Microsoft Xbox One​

Xbox koluna bir tane şarlı pil almanız gerekicektir ve Windows10 destegi tamdır ha PS4 kolu daha rahat ise alıp Bluetooth sürücülerini kurup (3.parti) kullanabilirsiniz Xbox kolu 1-2 haftada geliyordu sanırsam.

Xbox koluna bir tane şarlı pil almanız gerekicektir ve Windows10 destegi tamdır ha PS4 kolu daha rahat ise alıp Bluetooth sürücülerini kurup (3.parti) kullanabilirsiniz Xbox kolu 1-2 haftada geliyordu sanırsam.
Hocam xbox one controlleri wirelass adaptör olmadan windows 10 sorunsuz kullanabilirmiyim? Çoğu kişi anlık kopmalardan vs bahsetmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı