PS4 exclusive oyunlar için alınır mı?

Yer
Ankara
Selam.

Yakın zamanda RTX 2060'lı bir sistem toplayacağım. Kendime PS4'de almak var aklımda. Exclusive oyunlar, PES, FIFA (PC gamepad sorunları oluyor bazen) için almak istiyorum. Güzel bir araştırmayla rahat 2000 TL altına bulunabiliyor 2. el Slim modeller. Sizce alınır mı, oyun desteği kaç yıl daha var?

Selam.

Yakın zamanda RTX 2060'lı bir sistem toplayacağım. Kendime PS4'de almak var aklımda. Exclusive oyunlar, PES, FIFA (PC gamepad sorunları oluyor bazen) için almak istiyorum. Güzel bir araştırmayla rahat 2000 TL altına bulunabiliyor 2. el Slim modeller. Sizce alınır mı, oyun desteği kaç yıl daha var?
2200TL'ye tek kollu PS4 Slim 500GB satabilirim Ankara'da oturuyorsanız. RDR2, Horizon Zero Dawn, God Of War, GTA5, Spider Man, Rainbow Six Siege gibi gayet güzel oyunlar da mevcut dijital şekilde.

Alınır kesinlikle bende 4K TV olduğu için Pro aldım daha adam akıllı exclusive oynayamadım ama efsane sadece özel oyunlar için değil bir sürü oyun da var birazcık pahalı onun dışında harika.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı