PS4 F2P'ler Kötü mü?

YoghurtSarox

Hectopat
Katılım
12 Kasım 2015
Mesajlar
129
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yakım zamanda PS4 almayı düşünüyorum ama daha önceden almış bir arkadaşım oyunların pahalı olduğunu ve F2P'lerin sıkıcı olduğunu söyledi. Sizce de F2P'ler kötü müdür? Oyunlar çok mu pahalı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 özel oyunlar var, Türkçe altyazılı ve Türkçe dublaj seçenekleri olan. Ben geçen hafta 800 TL'ye çift kollu satın aldım. Oyunlarıda ikinci el yada takas yöntemiyle elde edip, bu özel oyunları oynadıktan sonra cihazı satacağım. Oyunlar ambalajlı, sıfır alınacaksa evet pahalı, online oynamanız için zaten yıllık 50 dolar ücret ödemeniz gerekiyor. F2P için PS4 alınmaz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı