PS4 fiyatları düşer mi?

Eternal FİRE

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
1.645
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımı satıp PS4 Pro almak istiyordum ama PS4 Pro'nun sıfırı şu an 8000 TL olmuş :D 5000 daha eklesen PS5 alırsın.
Sizce bu fiyatlar düşer mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır PS4 alınmaz 2022 de alacaksanız 2. el PS4 Pro alın temiz garantili çift kollu oyunlu falan keyfinize bakın fakat bilgisayarınız sağlamsa satıp Pro almak gibi bir hata yapmayın PC yanında PS4 Slim alın derim hali hazıda PC + PS4 sahibi olarak bunu söylüyorum.
 
@Mamaqiyus @ReznooW Bilgisayardaki tüm oyunları oynadım.Rx 570 var zaten daha fazla para verip ekran kartı yükseltmek falan istemiyorum.Ps4 deki oyunlar ilgimi çekiyor.Series s alasımda yok ya oynadım pc deki çoğu oyunu.
 
@Mamaqiyus @ReznooW Bilgisayardaki tüm oyunları oynadım.Rx 570 var zaten daha fazla para verip ekran kartı yükseltmek falan istemiyorum.Ps4 deki oyunlar ilgimi çekiyor.
Oradaki oyunların 4-5 tanesi konsol fiyatı ediyor. Gamepass'deki bütün oyunları oynadınız mı ? Ayrıca konsolda ultrada oynamak ayrı keyif veriyor.
 
Oradaki oyunların 4-5 tanesi konsol fiyatı ediyor. Game Pass'deki bütün oyunları oynadınız mı? Ayrıca konsolda Ultra'da oynamak ayrı keyif veriyor.

Kutulu olarak oyunlar son derece uygun oluyor GoW 80TL Days Gone 100TL TLOU1 Remastered 50TL TLOU2 200TL civarı.
 
Oradaki oyunların 4-5 tanesi konsol fiyatı ediyor. Gamepass'deki bütün oyunları oynadınız mı ? Ayrıca konsolda ultrada oynamak ayrı keyif veriyor.
Game pass deki güzel oyunların hepsini oynadım.Ama çok kararsızım 1 yanım series s al diyor bir yanımda ps4 pro al tüm özel oyunları oyna diyor.Ps plus da 10 tane özel oyunu veriyormuş.
 
@Mamaqiyus @ReznooW bilgisayardaki tüm oyunları oynadım. RX 570 var zaten daha fazla para verip ekran kartı yükseltmek falan istemiyorum. PS4'deki oyunlar ilgimi çekiyor. Series S alasımda yok ya oynadım pcdeki çoğu oyunu.

PS4 de excleri oynadıktan sonra yapacak bir şey kalmıyor :D benim PS4 yatıyor sadece gece YouTube izlemek için kullanıyorum PS4 Pro için PC'den vazgeçmeye değmez.
Game Pass'deki güzel oyunların hepsini oynadım. Ama çok kararsızım 1 yanım Series S al diyor bir yanımda PS4 Pro al tüm özel oyunları oyna diyor. PS Plus da 10 tane özel oyunu veriyormuş.

PS Plus excleri PS5 de veriyor bende ilk başta mutlu olduydum :D ilk aldığımda konsolu Series S size 2K oyun dışında bir şey katmicaktır diye düşünüyorum PC de oyun oynamak genel olarak daha rahat arada sorunlar çıkıyor tabii ki ama Türkçe yama, mod bunlar benim açımdan önemli olduğu için PC daha ağır basıyor 700 saat gömdüğüm Witcher 3 de mod klavye mouse ve gönlüllü çeviri olmasa 1 saat katlanamazdım.
 

Geri
Yukarı