PS4 gamepad vs PS5 gamepad

• Konuyu başlatan xSloxy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 353

xSloxy

Hectopat
Daha fazla  
FIFA oynamak için alacağım, sizce PS4 kolu ile PS5 kolu arasındaki fark çok fazla mı? PS5 alınca daha rahat oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA oynamak için alacağım, sizce PS4 kolu ile PS5 kolu arasındaki fark çok fazla mı? PS5 alınca daha rahat oynayabilir miyim?

Orijinal aldığın sürece rahat oynarsın replika alırsan oynayamazsın.

Açıkçası ben PS4 kolunun ergonomisini hiç sevmiyorum. Xbox Gamepad'i çok daha ergonomik geliyor kullanamsı ve elde tutması.

PC için alacaksan ikisini de alma. PC ile tam uyumlu gamepadler mevcut, onlara bak derim.

Eğer orijinal ise, ikisinde de çok fark hissetmezsin. Ama PC için alıyorsan Xbox kollarına bak derim.

Xbox'a alışık değilim rahatça oynayamam.

Açıkçası ben PS4 kolunun ergono misini hiç sevmiyorum. Xbox Gamepad'i çok daha ergonomik geliyor kullanamsı ve elde tutması.

PC için alacaksan ikisini de alma. PC ile tam uyumlu gamepadler mevcut, onlara bak derim.

Şu an bir PS4 kolum var ve delaylı geliyor o yüzden PS5'i almak istiyorum belki oynayışımı da iyileştirir.

Orijinal aldığın sürece rahat oynarsın replika alırsan oynayamazsın.

Orijinal nereden bulacağım ki.

Son düzenleme:
Xbox'a alışık değilim rahatça oynayamam.

Çok rahat oynarsın. Zaten bir fark yok ki. Sadece D-Pad ile sol analogun yerleri farklı. Alışman maksimum 5-10 dakika sürer daha sonra PS kolunu eline aldığında "ben gerçekten yıllarca bu kötü kol ile mi oynamışım?" diyeceğine eminim.

Orijinal nereden bulacağım ki.

Bilmiyorum bende bulamadım önceden kolay bulunuyordu.

Çok rahat oynarsın. Zaten bir fark yok ki. Sadece D-Pad ile sol analogun yerleri farklı. Alışman maksimum 5-10 dakika sürer daha sonra PS kolunu eline aldığında "ben gerçekten yıllarca bu kötü kol ile mi oynamışım?" diyeceğine eminim.

Ben 4 ay ögrenemedim.

İşte bende bundan korkuyorum.

Öğrendikten sonra peki Xbox kolu daha mı iyi geldi?

Hayır Xbox kolu çöpe attım PS4 kolu aldım tek kötü yanı ikisi de replika.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı