PS4 God Of War fazla kasıyor

Herkeste mi böyle?

Evet. Forumda gezerseniz biraz görürsünüz bundan şikayetçi arkadaşlar var. RDR 2'ye sahip tüm arkadaşlarımda durum böyle. Google yazsanız bile yeter durum berbat :D Ben Slim versiyonunu almıştım kutuda kocaman RDR2 resmi vardı ama PlayStation'un yanında verilen oyun kasıyordu :D rezillikti ya.

Konsolda hiçbir oyun kasmaz.
İyi güldürdün haha. PS 4'te Days Gone, RDR 2 kasabalar, Detroit kalabalık yerler, PS 3'te GTA 4, GTA 5 (PS 4'te de çok olmasa da) kasan başlıca oyunlar. Aynı şey diğer konsollar için de geçerli.

İyi güldürdün haha. PS 4'te Days Gone, RDR 2 kasabalar, Detroit kalabalık yerler, PS 3'te GTA 4, GTA 5 (PS 4'te de çok olmasa da) kasan başlıca oyunlar. Aynı şey diğer konsollar için de geçerli.
Dediğim gibi, 8 yıldır PS3 kullanıyorum ve ne GTA 4'de ne de GTA 5'de kastığını görmedim.

Sistemim güncel fakat hemen de iade etmeyeyim sorun neyden kaynaklanıyor olabilir yani önce bir bakayım belki ufacık bir şeyden dolayı oluyordur ve iadeye gerek kalmaz. Varsa bilginiz neyden kaynaklanabilir söylerseniz sevinirim arkadaşlar teşekkürler.
30 fps oldugu icin kasıyor gini gelmistir 6 yıla yakındır ps4 kullanıyorum sadece patlama oldugunda kastıgını gordüm
God of War 30 FPS'de mi çalışıyor gerçekten? Bu benim için çok büyük sıkıntı çünkü gözüm hep 60 FPS'ye alışık bu zamana kadar hep 60 FPS oynadım oyunları 50'ye bile düşse az da olsa rahatsız ediyor beni yani o derece.

Sistemim güncel fakat hemen de iade etmeyeyim sorun neyden kaynaklanıyor olabilir yani önce bir bakayım belki ufacık bir şeyden dolayı oluyordur ve iadeye gerek kalmaz. Varsa bilginiz neyden kaynaklanabilir söylerseniz sevinirim arkadaşlar teşekkürler.

God of War 30 FPS'de mi çalışıyor gerçekten? Bu benim için çok büyük sıkıntı çünkü gözüm hep 60 FPS'ye alışık bu zamana kadar hep 60 FPS oynadım oyunları 50'ye bile düşse az da olsa rahatsız ediyor beni yani o derece.
60 FPS oynamak istiyorsanız PS4 Pro almanız gerekecek.

60 FPS oynamak istiyorsanız PS4 Pro almanız gerekecek.
God of War'da 30 FPS olduğunu bilmiyordum aslında şu an oynanmayacak kadar kötü değil ama ciddi rahatsız ediyor maalesef PS4 Pro alma ihtimalim de yok acaba oynadıkça gözüm alışır mı onu merak ediyorum.

God of War'da 30 FPS olduğunu bilmiyordum aslında şu an oynanmayacak kadar kötü değil ama ciddi rahatsız ediyor maalesef PS4 Pro alma ihtimalim de yok acaba oynadıkça gözüm alışır mı onu merak ediyorum.
Alışırsınız. Ama gerçekten çok ağır kasmadan bahsediyorsanız fanlı manlı ortaya karışık bir soğutma yapabilirsiniz belki. Daha önce yapmadım ben tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı