PS4 günümüzde yeterli mi?

Yunus emrexx

Femtopat
Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle ben PS4 alacağım. Günümüzde yeterli mi? Sadece oyun oynayacağım. Oyunları nereden alabilirim? 13. cuma pes FIFA WW2k vb ve kasma olmaz değil mi? Kaç sene götürür ve son sorum şu acaba Xbox mı alsam ve Xbox Game Pass dışında oyun indiriliyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ben PS4 alacağım. Günümüzde yeterli mi? Sadece oyun oynayacağım. Oyunları nereden alabilirim? 13. cuma pes FIFA WW2k vb ve kasma olmaz değil mi? Kaç sene götürür ve son sorum şu acaba Xbox mı alsam ve Xbox Game Pass dışında oyun indiriliyor mu?

Xbox Series S alın bütçeniz varsa oynadığınız oyunların Xbox'ta da yer alması lazım. Game Pass kullanırsınız 300 tane oyunun arasından EA Play falanda var.
 
Playstation exclusiveler ile işiniz yok ise Series S alıp , Gamepass alıp tadını çıkarın.
 
PS4 donanımı günümüz için hiç yeterli değil. Ama firmalar oyunları optimize edene kadar canları çıkıyor. Yani bir şekilde oyunları oynatıyor. Zaten sadece günümüzde değil, önceden de donanımının yetersiz olduğu fark edildiği için çok geçmeden PRO çıkarıldı. Exclusive oyunları önemsemiyorsanız, XB seçimi daha mantıklı olur. Game Pass sayesinde ucuza birçok oyun oynayabilirsiniz.

Yalnız orta veya sağlam bir PC'ye sahipseniz, o zaman seçimi PS4'ten yana kullanın. Mümkünse PS4 PRO olsun.
 
Bu dönemde PS4 almak ölü yatırım onun yerine Series S alın yıllarca kafanız rahat olsun hem de daha güçlü makine ve Game Pass gibi bir avantajı var ki Microsoft çatısı altında çıkan bütün oyunlar ilk gün Game Pass'e ekleniyor.
 
Bahsettiğiniz oyunları rahatça oynatır PS4 ve 3 yıl gideri var ancak bütçeyi arttırma imkanınız varsa ve exclusive oyunlar ilginizi çekmiyorsa Xbox Series S alabilirsiniz. Gamepass ile aylık 30 TL'ye yüzlerce oyuna sahip olursunuz.
 
"Exclusive bir kere!" diye vakit geçireceğiniz 20 saat için binlerce lira vermek yerine Xbox ve yanına Game Pass alıp yüzlerce oyunun keyfini çıkarın.

Ama o her ay deģilmi üzün vadede 3 yılda 2700 gibi bir rakam oluyor.
PS4 donanımı günümüz için hiç yeterli değil. Ama firmalar oyunları optimize edene kadar canları çıkıyor. Yani bir şekilde oyunları oynatıyor. Zaten sadece günümüzde değil, önceden de donanımının yetersiz olduğu fark edildiği için çok geçmeden Pro çıkarıldı. Exclusive oyunları önemsemiyorsanız, xb seçimi daha mantıklı olur. Game Pass sayesinde ucuza birçok oyun oynayabilirsiniz.

Yalnız orta veya sağlam bir PC'ye sahipseniz, o zaman seçimi PS4'ten yana kullanın. Mümkünse PS4 Pro olsun.

Bu Xbox kolu bana garip geliyor alışamam gibi duruyor ve Game Pass her ay 30 TL üzün vadede 2700 TL 3 yılda.
Bahsettiğiniz oyunları rahatça oynatır PS4 ve 3 yıl gideri var ancak bütçeyi arttırma imkanınız varsa ve exclusive oyunlar ilginizi çekmiyorsa Xbox Series S alabilirsiniz. Game Pass ile aylık 30 TL'ye yüzlerce oyuna sahip olursunuz.

Ama şöyle bir şeyyde var üzün vadede PS daha karlı degilmi çünkü üzün yıllar oybicam ve 3 yılda 2700 TL yapiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı