PS4 hala alınır mı?

Arkadaşlar öncelikle selam. Çocukluktan beri bir PlayStation almak istiyorum ve bu hala devam ediyor. PlayStation özel oyunları açıkçası beni cezbediyor. Ama PS5 çok pahalı ve muhtemelen almamın imkanı yok. Sizce PS4 Pro alsam pişman olur muyum?
Al gitsin dostum fiyatları düşmüyor zaten sıkılınca satarsın. Hala güncel oyunları var PS4'ün.
 
Hayır hocam. Benim önerdiğim konsol bazı oyunlarda 60FPS rahatlıkla alıyor FPS düşmesi olmuyor. PS4 almaz bu arada, ben size söyleyeyim. PS4 fiyatına bakın bir de One S fiyatına bakın. Ayrıca arkadaşın sıfır PS4 Pro alacağını sanmıyorum satıcılar fiyatı stoklayıp yüksek fiyata vermis.

Arkadaş konuda PlayStation Exc'leri ilgimi cekiyor demiş 2. el PS4 Slim'i al sat yapsa cebinden bir şey çıkmaz hatta fiyatlar zamlanırsa girer bile excleri oynar satar One S al bende derdim ama arkadaş Exc'ler ilgimi cekiyor demiş konuyu azıcık dikkatlimi okusak.
 
Hayır hocam. Benim önerdiğim konsol bazı oyunlarda 60FPS rahatlıkla alıyor FPS düşmesi olmuyor. PS4 almaz bu arada, ben size söyliyeyim. PS4 fiyatına bakın bir de One S fiyatına bakın. Ayrıca arkadaşın sıfır PS4 Pro alacağını sanmıyorum satıcılar fiyatı stoklayıp yüksek fiyata vermis.
Ben ps özel oyunlar oynamak istiyorum hocam yoksa gider series s alırım
 
Hocam ben hala PS4 kullanan biri olarak alınır diyorum. Yaklaşık 6 senedir kullanıyorum. 30 FPS üstü oyun oyun oynayacağım takıntınız yok ise 2.el alın derim.
 

Geri
Yukarı