PS4 hala alınır mı?

Elbette alınır. Slim ise oyun yoksa 4000 e al derim. Oyun varsa 5-6 al derim. Ha yok fiyatı 7-8 diyorsa satan kişi hemen sahibindene gir orada 30 tane oyun hepsi de 1-2 bin tl lik. + PS4 kalın kasa 7-8 e veriyorlar.

Hocam eğer ps özel oyunlarını oynadıysanız veya merakınızı cezbetmiyor ise size tavsiyem kesinlikle xbox series s almanız. Bütçe olarak çok yakın fiyatlara bulabilirsiniz. Eğer ps özel oyunlarını oynamadıysanız ve oynamak istiyorsanız, evet alınır. (Fiyat uygunsa tabii)

2. el PS4 alınır mı? Alınırsa PS4 Slim 500GB tek kol kaç TL iyidir fiyat olarak?
Hocam bende PS4 Pro vardı hayvan gibi fan sesi geliyordu. Eğer düzenli olarak üşenmeden termal macun değiştircekseniz alın. Ya da fan sesiyle oynayabilecekseniz alabilirsiniz. Fan sesi hariç hala iyi. Xbox series s de alınabilir 2. el.

Hocam nereden buluyorsunuz 4000TL'ye PS4 bir benmi bulamadım. En kötü ilan 5500 Bursa'da oturuyorum.
Hocam ps4'ten bahsediyoruz. PS4 pro dan değil. Daha geçen hafta gördüğüm için diyorum 4 bine. Şuan kalmamış ise satıldığı içindir.

Hocam bende PS4 Pro vardı hayvan gibi fan sesi geliyordu. Eğer düzenli olarak üşenmeden termal macun değiştircekseniz alın. Ya da fan sesiyle oynayabilecekseniz alabilirsiniz. Fan sesi hariç hala iyi. Xbox series s de alınabilir 2. el.
Fan sesi sanırım Pro'lara özel. Slim ve Fat kasalarda rahatsız edici derecede denk gelmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı