PS4 Halen Alınır mı?

xeivh_tr

Hectopat
Arkadaşlar malum PC fiyatları dolar sayesinde arttı gitti ben de PS4 almaya karar verdim, fakat PS5 falan çıkacak diyorlar, beklemeli miyim, yoksa almalı mı?
Eğer halen bu vakit de alınmaya değerse;
1600TL gibi bir bütçem var, hangi PS4 modelini önerirsiniz?
NOT: 4K bir televizyonum yok :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation 5'in 2020 yılından önce çıkacağını sanmıyorum. Biraz daha üzerine koyup pro modelini alabilirsiniz. Geçenlerde gelen bir güncelleme ile 4K televizyonu olmayanlar da pro modelinde iyi grafiklerde oynayabiliyor.

PS 1-2-3-4 sahibi biri olarak şu an 850-900 Liraya ikinci el PS4 almanı tavsiye ederim. Bana sorarsan bu saatten sonra sıfır PS4 için 1600 Lira ayırmanın bir mantığı yok. PS4 alınca kendine iyi bir arkadaş bulup PS kardeşliği de yaparsan tadından yenmez.

PS5'in bu yıl çıkmasının mümkünatı yok. Bu yıl PS4 için gelecek çok sağlam oyunlar olmasının yanı sıra, seneye için de çok sağlam oyunlar var. Seneye konsol duyurulabilir ancak çıkışı 2020'de olur diye düşünüyorum. Ya da duyurulsa bile bu yıl gene 2020'de çıkar. Last of Us 2, Days Gone, Death Stranding, Ghost of Tshushima gibi büyük oyunları var seneye için.

7 aylık satıyorum tertemiz. :D İlgilenirseniz mevcut ilanım. Yanında birkaç oyun olan hesap da hediye edebilirim hatta sosyale özel.
teşekkür ederim :D fakat dediğim gibi almışken sıfır almak istiyorum. :D
PS5'in bu yıl çıkmasının mümkünatı yok. Bu yıl PS4 için gelecek çok sağlam oyunlar olmasının yanı sıra, seneye için de çok sağlam oyunlar var. Seneye konsol duyurulabilir ancak çıkışı 2020'de olur diye düşünüyorum. Ya da duyurulsa bile bu yıl gene 2020'de çıkar. Last of Us 2, Days Gone, Death Stranding, Ghost of Tshushima gibi büyük oyunları var seneye için.
peki 1.5 yıl beklemeli miyim sence ? yoksa almalı mıyım :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı