PS4 hangi kasa alınır?

PS4 Pro'yu kaça alacaksın? Geçen gün Amazon'da PS5 Slim 18.500 TL'ydı. Bu arada hangi konsolda kaç FPS alacağına buradan bakabilirsin:

Hocam ikinci ellerde 8500 civarı Pro kasalar Slim'ler ise de 7500 civarı. PS5 Slim 18500 sıfır güzelmiş aslında ikinci eller 16500-17000 arasındaydı.

PS4 Pro'yu kaça alacaksın? Geçen gün Amazon'da PS5 Slim 18.500 TL'ydı. Bu arada hangi konsolda kaç FPS alacağına buradan bakabilirsin:

Hocam PS5 Slim linkini atabilir misiniz acaba rica etsem bir de CD'li versiyon değil mi o

Son düzenleme:
Tahmini ne kadar indirim oluyor hocam CD sürümü almak istiyorum.

PS4 oyunlarında %50 indirim olur.
PS5 oyunlarında da %40 bekliyorum.
Zaten bazı PS4ten PS5'e yükseltilen oyunların fiyatları güncellenmedi. Örnek verirsem şu an indirimsiz Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition(içinde Spider-Man remasterad dahil) 619 TL.

Oynamak istediğin oyunları buraya yaz. İndirim olduğunda ben konuya dönüş sağlayıp sana yazarım.

Aklıma gelen örneklerden biri daha RDR2 Ultimate Edition indirimlerde hep 200TL oluyor yine olur.

PS4 oyunlarında %50 indirim olur.
PS5 oyunlarında da %40 bekliyorum.
Zaten bazı PS4ten PS5'e yükseltilen oyunların fiyatları güncellenmedi. Örnek verirsem şu an indirimsiz Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition(içinde Spider-Man remasterad dahil) 619 TL.

Oynamak istediğin oyunları buraya yaz. İndirim olduğunda ben konuya dönüş sağlayıp sana yazarım.

Aklıma gelen örneklerden biri daha RDR2 Ultimate Edition indirimlerde hep 200TL oluyor yine olur.

Tamamdır hocam teşekkürler.
Ghost of Tsushima.
Detroit.
RDR2.
TLOU P1-P2
Bunlar öncelikli oynayacaklarım hocam. Tekrar teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı