PS4 hangi kasa alınır?

Hocam ikinci ellerde 8500 civarı Pro kasalar Slim'ler ise de 7500 civarı. PS5 Slim 18500 sıfır güzelmiş aslında ikinci eller 16500-17000 arasındaydı.

Hocam PS5 Slim linkini atabilir misiniz acaba rica etsem bir de CD'li versiyon değil mi o
Slim ile Pro arasında 1000TL varsa kesinlikle Pro alın. Slim kasa baya güçsüz aslında.
Kendi Sony oyunlarını güzel açsada RDR2 gibi bir oyunda sık sık drop oluyordu ve oyun çok çamurdu. Mirror's Edge gibi oyunlarda ise yükleme ekranları tam işkence. Ve çoğu oyunda kenar yumuşatma düzgün yoktu. Çokta gürültülü bir alet ayrıca.

Sony oyunlarında çok başarılı ama. Sony kendi oyunlarını nasıl bu kadar güzel entegre etmiş şaşırıyorum doğrusu ama başka firmaların oyunları çok iyi durmuyorlar.

Tamamdır hocam teşekkürler.
Ghost of Tsushima.
Detroit.
RDR2.
TLOU P1-P2
Bunlar öncelikli oynayacaklarım hocam. Tekrar teşekkürler.

Ghost of Tsushima 350TL oluyor genelde.
Detroit 375TL oluyor genelde.
RDR2 Ultimate sürümü 200TL oluyor genelde.
TLOU P1-P2 part1 remake 1500 TL oldu geçen, part2 Remastered Temmuz'da 1000TL'ye inmişti.

Part 1 fiyatı yüksek bir oyun ama PS+ extra kütüphanesine eklendi.
Şahsen PS+ abonesi değilim, ben oyunları satın almayı seviyorum ama şu ekonomide PS+ mantıklı gibi.
Ghost of Tsushima, Detroit, TLOU p1, God of War, Days Gone gibi oyunların hepsi PS+ extrada mevcut. Üstüne Ubisoft oyunları da dahil.
Şu an için PS+ extra yıllık 2340 TL ama ona da %25 indirim gelecek bu ay.
Buradan kütüphaneye bakıp karar verebilirsin.

Arkadaşlar selam, 1-2 haftaya PS4 alacağım ama hangi kasasını alsam karar veremedim ilk başta Slim düşündüm ondan sonra Pro yattı aklıma Pro istememin sebebi hem diğer kasalara göre daha güçlü ve bir de 4K varmış sanırım ve 60FPS oynatabiliyormuş galiba benim evde 4K destekleyen bir cihaz yok ama 60FPS için alınır diye düşünüyorum bütün oyunları 60 mı veriyor yoksa belli başlı oyunları mı veriyor Pro gerçekten almaya değer bir cihaz mı yoksa Slim daha mı iyi.

Bir sorum daha var ben oyunları CD olarak alıp koleksiyon yapmayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şey var şimdi diyelim ben birkaç PS4 oyunu aldım CD olarak aradan zaman geçti ve ben PS5'e geçtim diyelim biliyorsunuz PS5 için de ayrı CD'leri var oyunların. O zaman benim aldığım PS4 CD'leri çöpe mi gidecek yani illa onların PS5 versiyonunu almam mı gerekecek tekrar oynamak için?
fat kasa alırsanız hiç pişman olmazsınız.ne kadar kullanırsanız kullanın fiyat konusunda hiç zorlanmazsınız

Ghost of Tsushima 350TL oluyor genelde.
Detroit 375TL oluyor genelde.
RDR2 Ultimate sürümü 200TL oluyor genelde.
TLOU P1-P2 part1 remake 1500 TL oldu geçen, part2 Remastered Temmuz'da 1000TL'ye inmişti.

Part 1 fiyatı yüksek bir oyun ama PS+ extra kütüphanesine eklendi.
Şahsen PS+ abonesi değilim, ben oyunları satın almayı seviyorum ama şu ekonomide PS+ mantıklı gibi.
Ghost of Tsushima, Detroit, TLOU p1, God of War, Days Gone gibi oyunların hepsi PS+ extrada mevcut. Üstüne Ubisoft oyunları da dahil.
Şu an için PS+ extra yıllık 2340 TL ama ona da %25 indirim gelecek bu ay.
Buradan kütüphaneye bakıp karar verebilirsin.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı