PS4 İçin 2 TB HDD Önerisi

Bütçeyi bilmiyorum fakat incelemelerde çok fark olmuyordu.

Oyun yükleme ekranlarında Windows'ta fark ediyor ama PS4 hakkında bir şey diyemem.

Bütçe konusu problem yaratmayacaksa SSD konusu düşünülmeli bence. Uygun olduğum bi vakit özellikle 2TB QVO düşünüyorum bende ps4 pro için. Evet 2 katı farketmiyor belki ama yok denecek kadar az da değil. Eşe dosta tatile arkadaşa götürürken de sallandı titredi yan yattı çamura battı disk bozuldu derdi olmaz en azından.

Okumak siteyen olursa şöyle bırakayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
QVO modelini PS4 ürezinde deniyorlar ve %33 civarı bir performans farkı oluyor. Yani kesinlikle değer.

Bu modelin 4 TB olanını Xbox 360'ta ve bilgisayarda kullanıyorum, tavsiye ederim. 2 TB ile 4 TB arasındaki fiyat farkı aşırı değil, 4 TB tercih etmeni tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Seagate'nin Game Drive'ı pahalı olduğu için bakmayı bırakmıştım fakat bu modeli uygun fiyatlı imiş.
Bütçe konusu problem yaratmayacaksa SSD konusu düşünülmeli bence. Uygun olduğum bi vakit özellikle 2TB QVO düşünüyorum bende ps4 pro için. Evet 2 katı farketmiyor belki ama yok denecek kadar az da değil. Eşe dosta tatile arkadaşa götürürken de sallandı titredi yan yattı çamura battı disk bozuldu derdi olmaz en azından.

Okumak siteyen olursa şöyle bırakayım:
Bütçe olarak iyi bir ssd alamayacağım sanırım ama yardımınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı