PS4 için orijinal kol nereden alınır?

LoftyWarrior

Kilopat
Daha fazla  
Ürünü hangi siteye baktıysam orijinal düzgün çalışan bulamadım. Her sitede yorumlarda 250 TL olana da 1300 TL olana da sahte yazmışlar veya 1 ay içinde bazı tuşlarında arıza ve şarjında sıkıntı olduğunu yazmışlar. Orijinal sağlam satın alabileceğim bir yere var mı? Şimdiden teşekkürler.

Sizce orijinal mi? Mesela teknosadakine bile bazı insanlar garantisi çıkmadı gibi yorumlar yazmışlar ya da artık garanti belgesi gibi bir şey çıkmıyor mu kollardan bilemiyorum.
Ps4 dualshock 4 v2 kontrolcüden garanti belgesi çıkmaz. Fatura gereklidir ve fatura garanti belgesi vazifesi görür. Ve de mediamarktdan alabilirsiniz.

Mediamarktan daha ucuz ve onun kadar güvenilir bir yer var mı?
Benim kuzenim trendyoldan 1000 tlye dualshock 4 v2 aldı ürünün soru cevap kısımlarından fatura geliyormu sorusunu sorabilirsin eğer satıcı evet derse ss al sipariş et geldiğinde zaten anlarsın faturası yoksa zaten ssin de var trendyola başvurabilirsin ancak istersen link atabilitim sana

Bu linkten alabilirsin ancak ürün tükenmiş.
Burası güvenilir eöin olabilirsin geldiği zaman satın alabilirsin.

Zam gelmiş olabilir bilmiyorum 🤷‍♂️

Benim kuzenim trendyoldan 1000 tlye dualshock 4 v2 aldı ürünün soru cevap kısımlarından fatura geliyormu sorusunu sorabilirsin eğer satıcı evet derse ss al sipariş et geldiğinde zaten anlarsın faturası yoksa zaten ssin de var trendyola başvurabilirsin ancak istersen link atabilitim sana

Bu linkten alabilirsin ancak ürün tükenmiş.
Burası güvenilir eöin olabilirsin geldiği zaman satın alabilirsin.

Zam gelmiş olabilir bilmiyorum 🤷‍♂️
Teşekkürler sanırım mecbur garanti sağlam olanı alam pahalıda olsa.

Hocam dürüst olmak gerekirse DS4'e bu kadar para vermeyi mantıklı bilmiyorum. Bence ya ikinci el alın ya da 1. Kalite çalmasını alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı