PS4 Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan CPlOvEr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4.786
C

CPlOvEr

Ziyaretçi
Merhaba, daha yeni aldığım PS4 inFamous Second Son adlı oyunu oynarken ara ara kasıyor. PS4 ' ü ilk çalıştırdığımda Killzone Shadow Fall ' u yükledikten sonra oyunu açtığımda ondada kasmıştı ve pek önemsememiştim. Ancak bu oyundada kasınca bir problem olduğunu anladım. Sizce ürüne değişim talebi etsem kabul ederlermi ? Daha 4 günlük cihaz ki ben sadece 2 gün olmak üzere toplam 3 saat oynadım. Önerilerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD yüzünden yapabilir... Mağazadan mı aldın internetten mi? Kargo ile geldiyse... + güncellemeyi dene...

Bilmiyorum alıp servise yollayıp kontrol ettirecekleri kesin... TP-LINK router almıştım direk para iadesi yaptılar...

İlk cıkan ps4'lerde kasma olduğu tespit edilmiş. Güncelleme ile zamanla düzelicekti. Cıkan ps4'lerde bu sorunlar cıkıyor. Hdmı yuvası yüzünden bazı ps4'lerde acılmama söz konusu. Alırken dikkat ediniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı