PS4 Kiralamak

Maksimum Zırh

Kilopat
Katılım
11 Aralık 2015
Mesajlar
113
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen7 5800H
16GB RAM
RTX3060
DELL G5515
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Amatör Yazar
Ben finallerden döndüm ve bir PS4 kiralayıp god of war oynamak istiyorum. Ama daha önce hiç PS4 kiralamadım. Nasıl yapıldığını ya da Ankara da kiralamak için tavsiye verebileceğiniz yerler var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kira olayını düşünmüştüm ama başkasından ilk kez duydum. Konuyu takipteyim çünkü bende sadece RDR2 ve GOW için kiralarım öyle bir şey varsa.
 
PS4 kiralamak her zaman bir risk. PS4 kafeler bu işi yapıyorlar ancak her zaman da cihaz vermeye yanaşmıyorlar. Sizden neredeyse cihaz bedeli kadar kapora isteyebilirler. 1 defa kiralık cihaz aldım, bir daha almamaya yemin ettim. Adam ölmek üzere olan bir cihazı verdi. Fişe taktıktan yarım saat sonra cihaz öldü ve ısrarla benden cihazın bütün parasını almaya çalıştı. Karakolluk olduk elemanla. Üç kağıt ortaya çıkınca özür diledi ama ben bir daha böyle bir olaya girmemeye yemin ettim.
Keza kira bedeli de az değildir. O cihazdan 1 günde yapacağı ciroyu ister sizden gün başına. Dolayısıyla günde 12 saat açık kalan bir işletme, o süreyi saat bedeli ile çarpar.
 
Hatay-İskenderun için konuşuyorum. Ben burada 50 tl ile ps kafelerden kiralama yapabiliyorum. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Ama diğer yorumları görünce tanımadığın birinden kiralama derim ben
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı