PS4 laptopa nasıl bağlanır?

Capture Card ile input lag olmadan oynamak neredeyse imkansız. Arada ciddi gecikmeler oluyor, ki bunu denemiş görmüş biri olarak söylüyorum. Ha gidip en iyi capture card'ı alırsan belki olmayabilir ama o da gereksiz. Capture Card'ın ana amacının kayıt olduğunu unutmamak gerekli.

Bazı laptoplarda konsollar için monitör gibi kullanma seçeneği var ama hepsinde yok. Eğer o yoksa en mantıklısı TV veya bir monitöre bağlamak olacaktır.

Capture Card ile input lag olmadan oynamak neredeyse imkansız. Arada ciddi gecikmeler oluyor, ki bunu denemiş görmüş biri olarak söylüyorum. Ha gidip en iyi capture card'ı alırsan belki olmayabilir ama o da gereksiz. Capture Card'ın ana amacının kayıt olduğunu unutmamak gerekli.

Bazı laptoplarda konsollar için monitör gibi kullanma seçeneği var ama hepsinde yok. Eğer o yoksa en mantıklısı TV veya bir monitöre bağlamak olacaktır.
haklısınız hocam iyi bir capture card fiyatına fhd monitör satılıyor

haklısınız hocam iyi bir capture card fiyatına fhd monitör satılıyor
Ben de bu şekilde araştırmalar yapmıştım hatta Lossless Scaling ile FG bile kullandım konsolu ama acayip gecikme oluyor. Şu an ise HDR ve VRR'dan vazgeçip yine Capture Card'a bağladım sadece ses için kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı