PS4 mü? PC ekipmanı mı?

Merhaba arkadaşlar 27 Aralık 2020 tarihinde doğum günüm var. Ve yaşım küçük olduğundan dolayı hediyemi ben seçiyorum. Güzel bir PC'im var sizce PC ekipmanı mı yoksa PS4 Slim mi almalıyım kontroller bana daha rahat geliyor ancak hala kararsızım.

Bence konsola gerek yok. PC'de oyunmu kalmadı ki PS4'e geçilsin. Özel birkaç oyunu da oynamasak ne kaybederiz. Dünyadaki bütün oyunları oynamaya kalkarsak yaşamaya zaman kalmaz zaten. Savaş oyunları konsolda yapmacıktan oynanıyor zaten. PC en iyisi. Ekipman al
 
PS4 alabileceğin paraya eşdeğer ekipman almak bana biraz garip geliyor açıkçası. PC'de oyun oynamak için ne kadar kaliteli bir ekipmana ihtiyaç duyabilirsin ki? Ekipmanlar özel olarak ilgini çekmiyorsa, koleksiyon tarzı bir şey yapmıyorsan bence PS4 ile karşılaştırmak bile saçma. Biri olmasa da oyun oynayabiliyorsun, biri olmazsa oynayamıyorsun. Gayet basit.
 
PC Ekipmanı. PS4 aldın oyun alacak parayı ailenin vereceğini sanmıyorum, senin de yaşın küçük olduğu için para kazanıp ödeyeceğini düşünmüyorum. Bir oyunun ortalama 250 - 300 TL olduğunu düşünürsek PC ekipmanı alın. Ekipman derken mouse falan mı yoksa parça mı?
Mesela;
Eki Görüntüle 755086

Ben alabilirim aslında kendi telefonumu ve bilgisayarımıda kendim aldım zaten (zamanında ikisi beraber 5000 liraya falan gelmişti) ama babamdan aldığım aylık 20 TL harölıkla onu biriktiremezdim zaten bursluluk kazandım ondan aldığım paraları biriktirdim daha önceden birazcık birikimim vardı zaten hem de ben oyunu öyle profesyonel oynamıyorum hem de sadece hafta sonlarında 1 saat oynuyor o yüzden play station a gerek duymuyorum
 
Bende PS4 derim ama oyunları gerçekten pahalı, düşün ki işi gücü olan bir insan bile 2-3 kere düşünüyor alıp almamak konusunda :)
5'e çıkan özel oyunlardan hiç bahsetmeyelim zaten.
 

Geri
Yukarı