PS4 mü, PC toplama mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Keremfx

Kilopat
Daha fazla  
2500 TL bütçem var fakat çok kararsız kaldım. 2500 TL'ye şu anda GTX 1050 Ti'lı bir PC zar zor toplanıyor ama PS4 1800 TL'ye Eurasia garantili ve artıdan 5-6 tane güzel oyunla birlikte 2500 TL'ye falan denk geliyor. Xbox One S'i hiç bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında amacınızı belirtmeniz daha iyi olurdu. Sadece oyun mu oynayacaksınız? O zaman bilgisayar o bütçeye uymaz. PS4 oyunları da pahalı olduğu için Xbox One S alabilirsiniz.
Ps4 alırsanız en azından bir kaç sene daha ömürlü olur. Yenisi çıktığı zaman da en az 1 sene boyunca yeni oyunları destekler. O zamana kadar da zaten yeni bir PC toplamış olursunuz.

Yani PS4 alırsan hikayeli oyunları rahat oynarsın ama online için playstation plus gerekli oda biraz pahalı ve playstation plus alırsan oyun veriyorlar arasıra. Oyun verme sıklıgını bilmiyorum tam. Bende PS4 var sadece fortnite oynuyorum fortnite oynarken klavye ve mouse takabilirsin ama diğer oyunlarda hiç denemedim. PC toplarsan her işini görebilirsin ama bence pc daha mantıklı bir karar olur. Tabi ben oyun oynayacağım dersen PS4 daha iyi performans verir (fiyatına göre) mesela 1400 TL lik bilgisayar mı daha iyi performans verir yoksa PS4 mü? (PS4 1400 TL civarında) oyun oynayacaksan full PS4 iyi bir karar olacaktır. Tabi playstationun kumandasına alışman gerekecektir... Bu dediklerime göre kafanda bir sonuç çıkartabilirsin kardeşim.

PC alınmaz bu dönemde alırsanız Xbox One X alınız. Çünkü en güçlü konsol ayrıca online kısmı da güncel. Xbox one S de düşünebilirsiniz.
PS4 alacaksınız prodan şaşmayın. Normal PS4'ün tek yaptığı kükremek ve 30 FPS altına düşmek.
XBX'e 120 Hz desteği geliyor harika olur yani. Ben yazın Xbox One X almayı düşünüyorum şuan her yerde 2000 TL çok indirimde. Gamepass ile de aylık 30 TL'ye 140dan fazla oyun oynarsınız.
Ayrıca kola alışmak da en baba 1 hatanızı alır hatta daha az.

Kesinlikle Ps4 al PC ile her şekilde zarar edersin PS store arada oyunlarda çok güzel indirimler yapıyor.

PlayStation 4 Pro Almanı öneririm. Özel Oyunları ile çok iyi bir Konsol. The Last Of Us 2 Özel Oyunlar olarak başta geliyor zaten. Veya çıkmış olanlardan Uncharted 4.

2500 TL bütçem var fakat çok kararsız kaldım. 2500 TL'ye şu anda GTX 1050 Ti'lı bir PC zar zor toplanıyor ama PS4 1800 TL'ye Eurasia garantili ve artıdan 5-6 tane güzel oyunla birlikte 2500 TL'ye falan denk geliyor. Xbox One S'i hiç bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Bence bu konunun ismi Xbox one X vs PS4 pro olmalı çünkü PC'nin şansı bile yok bu bütçede.

Çok oyun oynıyacağım fakat PS4'de bayağı pahalı ama Xbox'da baya makul fiyatlar ve oyunlarda kötü değil sevdiğim oyunlar.

E çok oyun oynayacaksınız cevabı verdiniz işte. Xbox alacaksınız demek bu.
Ea access ile aylık 12 TL'ye yıllık 65 TL'ye 48 tane oyuna sahipsiniz.
Gamepass ile aylık 30 TL'ye 140+ oyuna sahipsiniz.
Golf üydlik de online oyun oynamak için gereklidir. Hem ayda 5 tane oyun verir. Bunların 2 tanesi de +100 tl oyunlar.

Sony konsolu ucuz satıp oyunu pahalı satma politikasını izliyor. Bu yüzden oyunları gereksiz derece de pahalıdır. Hatta bu yüzden yeni konsol yapımına başladılar. Adamlar konsoldan ve oyunlardan istedikleri parayı kazanamadıklarını artık konsolu ucuz çıkarmaktan vazgeçtiklerini de söylüyorlar.

Başka ülkelere özel fiyatlandırması olduğundan Sony Türkiye'nin sadece alt yazı çevirisi için bulunan başka bir işe yaramayan bir firma olarak görüyorum. Ayriyeten Exclusive oyun çok güzel diyen düşünmeden para yatıran Sony Türkiye Fan boyları bu adamların oyunları istediği fiyattan çıkarmasına devam etmesini sağlıyor.
En basit örnek Playstation Türkiye mağazasını Sony Londra yönetiyor. Sony Türkiye burada pasif kalıyor.
Ülkemizin Playstation Store sadece God of War Deluxe Edition sürümü yayınlanıyor. Bu sürüm de kutulu sürümlere göre pahalı. Kısacası seni zorla kutulu sürüm almaya itiyor. Sony gibi çakal firmaları sırf bu yüzden oyunları iyi olsa bile sevmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dipnot: Video'nun yorumlarını okursan benden daha fazla Sony konsolu kullanıp Sony Türkiye'ye demediğini bırakmayan çok adam var.

Xbox konsolu pahalı satıp oyunları ucuza satma politikasını izliyor.
EA Access | Xbox One
Xbox Game Pass | Xbox
EA Access ve Game Pass al istediğin oyunu oyna.
Boştan yere Exclusive adı altında RPG, FPS, Aksiyon fark etmez. Sadece konsola çıktığı için avantajı dışında bir avantajı olmayan oyunları oynamadın diye bir şey kaybetmezsin.

Son düzenleme:
PlayStation'da "kardeşlik" diye bir sistem var 2 kişi 1 oyunu satın alıp oynayabiliyor yani yarı yarıya oyunu alabiliyorsunuz. Örnek vermek gerekirse Battlefield 1 & Titanfall 2 Ultimate Paket şu an indirimde 74 Lira bunu kardeşlik yapıp 36 Liraya alabilirsin ya da Watch Dogs 2 Gold şu an 104 Lira kardeşlik ile 52 Liraya alabilirsin. God of War 299 Lira arkadaşınla 150 150 verip oyunu alabilirsin. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı