PS4 mü PS3 mü alsam?

Ps4 mü alsam Ps3 mü alsam sadece gta v oynayacağım

• Ps4

Oy: 5 50,0%
  • Ps3

Oy: 5 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir sorum olacak. Ben ps3 MÜ ps4 mü alsam bir türlü karar veremedim. Grafik açısı Tarafından falan tabikide ps4 fakat fiyatı Pahalı en az 1 oyunu 150 TL ps3 Ün oyunları ise 60 TL civarı sizce hangisini alayım? Sadece gta v oynayacağım. Bide arkadaşlar verdiğim linkler Güvenli mi güvensiz mi yardımlarınız için teşekkür ederim.

PS3: Sony Ps3 12gb Süper Slim Konsolu + Hdmi Kablo * 42078802 - n11.com

PS4: Sony Ps4 500 Gb (pal) Konsol + The Last Of Us Ps4 Oyun Hediye * 42078746 - n11.com

1.si Gta 5 yeni nesilde oynamakla eski nesil çok farklı be.
2.si Ps4'de 1 oyun 150tl diye bir şey yok. İndirimlerden faydalanabilir, 2.el , takasla ve tavsiye ettiğimiz taksitle oyun satın alabilirsiniz. Mesela gta 5 sizde hep kalacağı için 3-4 ay taksitle alabilirsiniz. Böylece bir anda bütün paranız gitmez.

Ps3 devri artık bitti uzak durun. 10 tane ps3 oyunun olacağına 1 adet kaliteli ps4 oyunu olması yeterlidir. Eski nesil devri kapandı, oyun desteği ömrünün fazla olacağını düşünmüyorum. Yeni nesile geçip, yeni oyunların keyfini çıkarın.

Son düzenleme:
Ps3 12 gb gta v açıyor arkadaşımda aynısı var oyun ps4 de 50 gb yer kaplıyor ps3 de 8 gb yer kaplıyor. Ps4 de pahalı be ve linkteki ps4 iyi mi ona göre alacağım da.

PS3 artık ömrünü doldurdu. Alırsanız ölü yatırım olur. Yer kaplama meselesine gelince, Ps3 ile PS4 arasındaki grafik kalitesi ve çözünürlük farkı bunda en büyük etken. GTA V PS4'te bambaşka bir oyun haline dönüşmüş. Ayrıca bir konsol gamepad'ine bakılıp alınmaz. Gamepad'e gelene kadar bir sürü kıstas var, Türkiye desteği, Exclusive zenginliği, Garanti ve Teknik Servis ağı vs. Bu konuda Sony Microsoft'a göre haliyle daha güvenilir. Tercihinizi Ps4'den yana kullanmalısınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı