PS4 mü PS5 mi?

Ps5 alırsan yenileme derdin kısa zamanda olmaz. Ps4 alırsan 2 sene sonra yetmemeye başlar. Bütçe el veriyorsa ps5 almak mantıklı.

Peki nereden almalıyım ne bileyim işte Vatan Bilgisayar tarzı yerlerden bahsediyorum pek bir bilgim yok nereden alacağım konusunda.

Bence flytechnolgyden al sağlam mağaza şu ana kadar birçok kez konsol aldım sorun cikartmadi hem de fiyatları uygun bende birkaç haftaya PS5 alacağım tekrardan fly technolgyi tercih etmeyi düşünüyorum.

PS4 mü almalıyım PS5 mi? Fiyat performansı açısından değerlendirebilirmisiz, bütçem PS5 + 2 kola tam yetiyor sanırım, oyun almak içinde ne yapacağımı düşünürüm sonra.
Sormaya gerek bile yok PS5

Bence flytechnolgyden al sağlam mağaza şu ana kadar birçok kez konsol aldım sorun cikartmadi hem de fiyatları uygun bende birkaç haftaya PS5 alacağım tekrardan fly technolgyi tercih etmeyi düşünüyorum.
Evet bende Trendyol üzerinden flytechnology den aldım güvenilir gayet

Sormaya gerek bile yok PS5.

Evet bende Trendyol üzerinden flytechnologyden aldım güvenilir gayet.

Kendi sitelerinde daha ucuz normale gore ondan ben flytechnolgy sitesinden alacağım ama bir şey fark etmez diye düşünüyorum sonuçta satan yer ayni komisyon odemedikleri içim fiyatları daha makul tutabiliyorlar 500-1000 lira.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı