PS4 mü almalıyım PS5 mi? Fiyat performansı açısından değerlendirebilirmisiz, bütçem PS5 + 2 kola tam yetiyor sanırım, oyun almak içinde ne yapacağımı düşünürüm sonra.
PS4 mü almalıyım PS5 mi? Fiyat performansı açısından değerlendirebilirmisiz, bütçem PS5 + 2 kola tam yetiyor sanırım, oyun almak içinde ne yapacağımı düşünürüm sonra.
Peki nereden almalıyım ne bileyim işte Vatan Bilgisayar tarzı yerlerden bahsediyorum pek bir bilgim yok nereden alacağım konusunda.
Sormaya gerek bile yok PS5PS4 mü almalıyım PS5 mi? Fiyat performansı açısından değerlendirebilirmisiz, bütçem PS5 + 2 kola tam yetiyor sanırım, oyun almak içinde ne yapacağımı düşünürüm sonra.
Evet bende Trendyol üzerinden flytechnology den aldım güvenilir gayetBence flytechnolgyden al sağlam mağaza şu ana kadar birçok kez konsol aldım sorun cikartmadi hem de fiyatları uygun bende birkaç haftaya PS5 alacağım tekrardan fly technolgyi tercih etmeyi düşünüyorum.
Sormaya gerek bile yok PS5.
Evet bende Trendyol üzerinden flytechnologyden aldım güvenilir gayet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.