PS5 mi PS4 mü?

Oyun koleksiyonu yapmak istiyorum ama PS5 dijital versiyon bildiğiniz gibi disk okuyucuları pahalı. Daha uygun fiyata PS4 alabilirim. Sizce hangisini almalıyım?

Eğer imkanınız var ise yurt dışından PS5 Slim veya normal alınabilir.

PS5 Pro. Hazır 35 bin liraya düşmüşken kaçırmamak gerekir.

Hocam ona fiyat düşmüş demek yerine olması gereken fiyat olmuş demek daha doğru olur :)

PS 5 im var ama dijital versyonu yani disk okyucu almak yerine PS 4 mu almalyim onu soruyorum
Lütfen noktalama işaretlerini kullanarak yazın. Dediklerinizi anlamak için defalarca okudum yeni anladım. Anlaşılmıyor. Sizde Ps5 dijital versiyon var ve siz buna disk sürücüsünü almak istiyorsunuz. Ama onun fiyatına o parayı vermektense yerine Ps4 mü alsam diye soruyorsunuz galiba. Siz dijital Ps5 cihazınıza disk sürücüsünü satın alın. Daha sonra kutulu oyun koleksiyonu yapacaksanız yine Ps4 oyunlarını da alabilirsiniz. Geriye dönük uyumluluğu olduğu için Ps5'de Ps4 oyunları çalışıyor zaten. Gidipte bir daha Ps4'e para vermeyin.

Son düzenleme:
Bence PS4.
Ps3 oyunları daha güzeldi fakat bazı oyunlarda frame rate'ler 30'un altına iniyordu.
Ps4, modern grafiklere sahipti ve en az 30 fps'de sabit kalabiliyordu. Belki de modern konsollara benzeyen son konsoldu. Tabi burada önemli olan konsolun donanımı değil, oyunları geliştiren developer'lardır. Ps4'ün ilk dönemleri efsaneydi, daha sonra optimizasyonla falan hiç uğraşmadılar.
Ps5 yazanlar, eminim Driveclub (2014) oyununu bilmiyordur XD

Bence PS4.
Ps3 oyunları daha güzeldi fakat bazı oyunlarda frame rate'ler 30'un altına iniyordu.
Ps4, modern grafiklere sahipti ve en az 30 fps'de sabit kalabiliyordu. Belki de modern konsollara benzeyen son konsoldu. Tabi burada önemli olan konsolun donanımı değil, oyunları geliştiren developer'lardır. Ps4'ün ilk dönemleri efsaneydi, daha sonra optimizasyonla falan hiç uğraşmadılar.
Ps5 yazanlar, eminim Driveclub (2014) oyununu bilmiyordur XD
Sordugu soru sizin anlattıklarınızla ilgili değil maalesef. Ayrıca konuya cevap da vermiyor soran arkadaş. Bence yeni mesaj yazmak yerine onun cevabını beklemek en doğrusu.

Sordugu soru sizin anlattıklarınızla ilgili değil maalesef. Ayrıca konuya cevap da vermiyor soran arkadaş. Bence yeni mesaj yazmak yerine onun cevabını beklemek en doğrusu.
Bu yanıttan sonra ağlayarak nüfus müdürlüğüne koşuyorum. adımı ve memleketimi değiştirdikten sonra Issız bir ada'da balık, hindistan cevizi yiyerek hayatıma devam edeceğim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı