PS4 mü, Xbox mı?

PS4 kırıp korsan yükleyebilirsiniz ama Online oynayamazsınız. Diğer türlü kesinlikle Series S fiyat açısından.

Bende bu yüzden kararsız kaldım bir yandan bakıyorum PS4'ün o güzel hikayeli özel oyunları.
Bir yandan bakıyorum Xbox'un Game Pass'ı ve gamepad'inin güzelliği ve fiyatı.

Bende bu yüzden kararsız kaldım bir yandan bakıyorum PS4'ün o güzel hikayeli özel oyunları.
Bir yandan bakıyorum Xbox'un Game Pass'ı ve gamepad'inin güzelliği ve fiyatı.

PS exclusivelerinde çok oyunculu oynama imkanınız yok ama Xbox oyunlarının çok oyunculu tarafı ağır basıyor. Hatta 14 yıllık oyun halo 3'e yeni harita eklendi. Çok oyunculu modları çok eğlencelidir Xbox oyunlarının.

PS exclusivelerinde çok oyunculu oynama imkanınız yok ama Xbox oyunlarının çok oyunculu tarafı ağır basıyor. Hatta 14 yıllık oyun halo 3'e yeni harita eklendi. Çok oyunculu modları çok eğlencelidir Xbox oyunlarının.

Bir şey soracağım Xbox'ta PS4'te olan bazı güzel oyunlar var mı örnek verebileceğiniz popüler.

PES 21 işime en çok yarayan oyunlardan birisi olacaktır çünkü kardeşimle olsun abimle olsun en çok oynayacağım oyun olacaktır.

Xbox Series S alayım mı arkadaşlar?

Hocam sizin kararınız. Benim fikrim bilgisayarınızda bütün oyunları kaldırabiliyorsa PS4 Pro alırdım ben.

PES 21 işime en çok yarayan oyunlardan birisi olacaktır çünkü kardeşimle olsun abimle olsun en çok oynayacağım oyun olacaktır.

Xbox Series S alayım mı arkadaşlar?

Euro da artmaya başlıyor alacaksanız biraz daha hızlanmanız lazım. Amazon Almanya'dan 3000 liraya geliyordu Series S. Yine Türkiye'de 2 yıl garantisi geçerli. Amazon'dan almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı